Gliga 4373 Napisano Novembar 20, 2011 Advanced Member, 1960 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sa danasnje voznje po Fruskoj Gori. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 20, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan fenomenalne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 20, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Gliga- Svaka cast Evo i moje jedne od danas 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan brrrrrr... 'ladno mi i da gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4373 Napisano Novembar 20, 2011 Advanced Member, 1960 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na komplimentima @Picasoo: aj sto je hladno za gledanje to i nekako, ali za voznju... Do kraja su mi ruke bile kriticne, na pumpi nisam mogao da ubodem kljuc u bravu koliko sam ostao bez osecaja Ostatak opreme je na nivou zadatka pa nije bilo opsteg smrzavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @Gliga @Goshke Екстра слике... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Novembar 24, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan @Gliga Koliko mi se cini, skoro si se ponovio , pa cestitam! Inace, svaka cast obojici na slikama, odlicne su! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikserkg 14 Napisano Novembar 24, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni ova slika nekako ima pricu...nemam ovako dobru ni mog bike-a :'( evo ti jedna od mog HORNETIJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Novembar 26, 2011 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Nesto brljao po fotkama pa nadjoh i iznenadih se kako je lepa fotka!! Dali je??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Novembar 26, 2011 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne slicne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Novembar 27, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Januar 14, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan :moto3: Nemoj da je neko rekao da nije umetnicka! Umetnost svako dozivljava na svoj nacin! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Januar 15, 2012 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Malko, ustvari malko vise ga preterao u PS-u , ali koga briga. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 15, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Nije umetnicka,ali "deda" NSU zasluzuje da i ovde bude vidjen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 16, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja postavim koju. Fotografije su sa moto skupa iz I. Sarajeva, 2011godine. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor DR 0 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Bratunac Motocikl: DR650RSE Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna (umjetnička) slika mog motora... avgust 2011 Bratunac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 701 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 840 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja postavim koju. Fotografije su sa moto skupa iz I. Sarajeva, 2011godine. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odlicne 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 23, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Januar 25, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 26, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Januar 26, 2012 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan >željko Manje PS-a, manje PS-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Januar 28, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 30, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan >željko Manje PS-a, manje PS-a... Sta ovo znaci ? Prevedite mi na Srpski ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 30, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan >željko Manje PS-a, manje PS-a... Sta ovo znaci ? Prevedite mi na Srpski ! Srpski receno... manje budzi fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 30, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan >željko Manje PS-a, manje PS-a... Sta ovo znaci ? Prevedite mi na Srpski ! Srpski receno... manje budzi fotke A, to, ja mislio manje komentarisi, pa sam se odmah najezio, dobro je. Evo jos slika, Anonimna dama na moto skupu u I. Sarajevu, Uploaded with ImageShack.us Moja Suza, Uploaded with ImageShack.us Moto skup, Visegrad, Uploaded with ImageShack.us Rore iz Uzica, moto skup I. Sarajevo, Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...