enone 10 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sony Cybershot H50. O,kolega po fotoaparatu. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Decembar 17, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan Sony Cybershot H50. O,kolega po fotoaparatu. Pozdrav! hehe,ok je makina,za pocetak,vec na prolece planiram da pazarim neki dslr. pozz ovo je mozda neko sa foruma ;D : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1868 Napisano Decembar 17, 2009 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Joj kako sam tad pokisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 17, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3304 Napisano Decembar 17, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5443 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Uslikao prijatelj juce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mnoooogo mi se svidza !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Decembar 18, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan ortakinjina R6ica. (inace njen je bio i gsxr) pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 18, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bez ljutnje Nikolice, ali nije dovoljno samo staviti crni okvir da bi fotografija bila umetnicka. narocito 3 i 4, prethodne su bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 18, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Mnoooogo mi se svidza !! Pa mora da se koristi Canon malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Decembar 18, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan Bez ljutnje Nikolice, ali nije dovoljno samo staviti crni okvir da bi fotografija bila umetnicka. narocito 3 i 4, prethodne su bolje. Naravno,prihvatam sve kritike.al' na koje slike mislis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 18, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa rekoh, 1 i 2 su mi OK, 3 i 4 nisu na tom nivou. Da tako kazem Sta misle ostali, da ne ispadne da ja namcorisem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Decembar 18, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se slazem s tobom... al poshto su mi neki zamerili na komentarima suzdrzavam se od istih.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Decembar 18, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan a mislio sam da sam posetio ovu temu evo jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Decembar 19, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan Pa rekoh, 1 i 2 su mi OK, 3 i 4 nisu na tom nivou. Da tako kazem Sta misle ostali, da ne ispadne da ja namcorisem? nznm,svako ima drugacije poglede na "umetnost".na primer meni je treca slika najjaca...al dobro imam jos : ps: nadam se da nisam smorio sa slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Decembar 19, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Nikolice nisi smorio, ali, jbt covece, smanji rezoluciju fotografija!!! Meni sa megabitnim protokom otvara stranicu pola sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mog skromnog misljenja tice mislim da je Lalajko u pravu kada kaze: da mozes bolje-posebno od No.4... Inace slike su ti u globalu dobre-bravo...! Sto rece Nucleus: Nikolice nisi smorio, ali, jbt covece, smanji rezoluciju fotografija!!! Meni sa megabitnim protokom otvara stranicu pola sata. Smanji malooo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Decembar 19, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan sve slike sam izmenio i okacio kao Thumb Ninja ZX10R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan a mislio sam da sam posetio ovu temu evo jedna Iskreno , mislis da je umetnicka ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nikolice ne moras bas kao thub-ove nego ih smanji u PS-u ACDSee-u ili slicno...Da relativno zadrzi velicinu ali da smanji "kilazu" ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Decembar 19, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan znam,znam,ali ovako ipak brze ucitava stranice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Umetničke fotografije koje su opstale ovde??? Škola fotografije, seminar,trenaž ??? polemička tribina za neke ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 21, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Umetničke fotografije koje su opstale ovde??? Škola fotografije, seminar,trenaž ??? polemička tribina za neke ? Povremeno ce sve poruke bez fotografija ili koje su cist off biti obrisane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ili brišite sve koje su off ,ili nemojte u opšte da brišete ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 21, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ili brišite sve koje su off ,ili nemojte u opšte da brišete ... Brisemo sve koje su off. Ali postoje poruke koje to nisu, gde se prokomentarise sama fotka, na konstruktivan nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...