STOLAR 12 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan dali moze neko da da neku informacijukoim o sredstvu koje je najbolje za polirati motor nakon pranja , ili koja pasta daje najbolji sjaj a ujedno i najbolju zastitu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 28, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ja koristim turtle wax. uzeo sam neki za uklanjanje ogrebotina i vracanje boje, i neki samo za kao ekstra sjaj. prilicno sam zadovoljan njime. mada ruke otpadnu dok se ispolira i jedno i drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Za najbolji sjaj ima pasta koja se pravi od kaucuka ,glavna komponenta neko drvo koje raste u Brazilu kilogram paste je oko 1400-1500evra a poliranje kosta oko 700evra za auto .Garancija 2-3 godine ali to je perverzija nisu lose turtlevax a i sonax-ova je mnogo dobra ima ih na OMV pumpama.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 1, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan kako se zove ta pasta od kaucuka i gde ima da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ime joj ne znam jer sam pre par godina gledao na satelitu a ima ih u Americi i u Zapadnim zemljama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Ma kornjachica je zakon... Samo Turtle proizvod i ne mozes da pogresis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan ja koristim Sonax,doduse za poliranje aluminijuma.Rezaltat je odlican.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...