Rajevic ks 32 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Vozim leonardo 150 i planiram cim dozvoli vreme da krenem da obidjem strica u Uzicu. Ja sam krusevljanjin pa me zanima moze li se na takvu turu skuterom a ima nekih 140-150 km. Ako ima neki savet reci te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Moze i sa 50, a ne sa 150ccm. Ne znam cega se bojis ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Pitam da bih pokupio vasa iskustva i savete to mi je prva dalja ruta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1354 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pitam da bih pokupio vasa iskustva i savete to mi je prva dalja ruta Dalja ruta 150 km, zanimljivo Ljudi su pre 50 godina prelazili za jedan dan 150 kilometra pesaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Februar 28, 2009 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sa skuterom od 150 ccm je definitivno dalja ruta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 28, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan eh...ljudi tomosima i apencima isli na more... ja sam za deda mraz akciju od NP do BG malo po BG i nazad spicio 100+ km k`o od sale..a bilo je -4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sa skuterom od 150 ccm je definitivno dalja ruta Mozda vremenski duza, ali ipak nije strasno. Pa momak sa foruma je isao do crne gore da se provoza svojim 50ccm Kymcom, pa su i on i Kymco preziveli bez problema vrednih pominjanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 1, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da ides bez problema, samo ti preporucujem da ga ne preforsiras. Za tu kubikazu prosecna przina treba da je oko 80km/h i onda ne bi trebao da bude frke. Ja sam u jednom danu isao sa skuterom od 125cc Beograd-Jagodina i nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan sta je 150km za 150cc...p... dim ...ja sa ATX ZA-NIS-ZA u jednom danu ukupno oko 220-250km...to je 49cc 20god star moped ;D samo gassssssssssss.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa MZ-om 125 ccm opichio za 1 dan 608 km na temperaturi od oko 5 celzijusa hehe pichi al otwori 4 oka. srecan ti put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...