Mrme 0 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Naisao sam na netu na motocross opremu "Fox", izgleda mi zanimljivo i prilicno cenovno pristupacno.E sad zanima ma ima li ko u Srbiji da radi tu opremu?Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim (znam) da nema, a inace oprema je odlicna. Imam dosta garderobe od njih, a par puta sam imao Fox-ove kacige za cross u ponudi. I sto kazes, pristupacni su. Neke majce sam placao po 10$, i posle brdo pranja, izgledaju kao nove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ma reko mozda neko radi katalosku prodaju tih proizvoda,kao ovi sto rade Louis,mnogo mi se svidja kako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 28, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Auneru. Ovih dana bi trebao izaci nov za 2009. Katalog je prepun FOX-ovih stvari i stvari su ok sto se tice cene. Inace Bera salje iz Aunera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Fox rukavice, uzeo sam ih prosle god na sajmu. Prezadovoljan sam, platio sam ih oko 25 e ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 28, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Auneru. Ovih dana bi trebao izaci nov za 2009. Katalog je prepun FOX-ovih stvari i stvari su ok sto se tice cene. Inace Bera salje iz Aunera. Ima li neki online katalog,ako ima daj neki link.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Imam nove FOX rucice za motocikle, na prodaju ako nekog interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Auneru. Ovih dana bi trebao izaci nov za 2009. Katalog je prepun FOX-ovih stvari i stvari su ok sto se tice cene. Inace Bera salje iz Aunera. Ima li neki online katalog,ako ima daj neki link.Poz http://www.auner.at/images/katalog_2009.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 28, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Auneru. Ovih dana bi trebao izaci nov za 2009. Katalog je prepun FOX-ovih stvari i stvari su ok sto se tice cene. Inace Bera salje iz Aunera. Ima li neki online katalog,ako ima daj neki link.Poz http://www.auner.at/images/katalog_2009.zip Hvala Bero,dobio sam i tvoj broj telefona,pa se cujemo,a nisi mi ni daleko.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...