turbopedja 282 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Braco i Sestre, Dobra vest se vec procula tako da cu ja samo da potvrdim. Avionska karta je vec kupljena za 21 April 2009 god. Ostace tamo 10 tak dana na definitivnoj proveri i ukoliko se sve bude kako treba, odmah ce, nakon provere, da izvrse transplantaciju. Postoji sansa i da transplantaciju malo odloze ako procene da njegovo zdravstveno stanje to trenutno ne dozvoljava. Tako da uradili ste ogramno humanitarno delo i svima Vam hvala puno. Doduse, jos uvek se pojavljuje taj neki manjak od par hiljada i da se jos malo potrudimo koliko mozemo. Bicete redovno obavestavani o svakoj promeni situacije ili nekoj novoj informaciji. Pozdrav Svima i jos jedno Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 500 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Braco i Sestre, Dobra vest se vec procula tako da cu ja samo da potvrdim. Avionska karta je vec kupljena za 21 April 2009 god. Ostace tamo 10 tak dana na definitivnoj proveri i ukoliko se sve bude kako treba, odmah ce, nakon provere, da izvrse transplantaciju. Postoji sansa i da transplantaciju malo odloze ako procene da njegovo zdravstveno stanje to trenutno ne dozvoljava. Tako da uradili ste ogramno humanitarno delo i svima Vam hvala puno. Doduse, jos uvek se pojavljuje taj neki manjak od par hiljada i da se jos malo potrudimo koliko mozemo. Bicete redovno obavestavani o svakoj promeni situacije ili nekoj novoj informaciji. Pozdrav Svima i jos jedno Hvala. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!! Dace Bog da bude sve u redu. Bole ne daj se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3166 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkerima BJB Ne javljam se često u BJB forumu, ali ga pratim redovno. Vaša akcija za Boleta je divna, očekujte pomoć i iz mog kluba, koji se zove MzM (motoristi za motoriste). Osnovna zamisao kluba je pomoć motoristima i njihovim porodicama. Evo linka: http://www.mzm-slo.com/ U klubu sam pokrenuo ideju, da pomažemo Boletu. Boletu želim u ime kluba, da se sve dobro završi. Klub MzM (motoristi za motoriste) iz Slovenije uplačuje 500€. Pozdrav Boletu Evo uplatnice od 500 EUR. Na banki kažu, da će pare biti na raspolaganju u utorak, 14.aprila. Sretno Bole! MzM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 19 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Clanovi BJBikersa koji su ucestvovali na danasnjoj voznji Beograd - Rudnik - Beogad, skupili su 9200 dinara + 10EUR + 10 USD. Novac ce biti uplacen sutra. Drzi se Bole! Red je da se upisemo mi koji smo dali na voznji za Boleta: Zakarus + Vukus - 500,00 din, nismo vise imali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 866 Napisano April 9, 2009 Cuore Sportivo, 1343 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkerima BJB Ne javljam se često u BJB forumu, ali ga pratim redovno. Vaša akcija za Boleta je divna, očekujte pomoć i iz mog kluba, koji se zove MzM (motoristi za motoriste). Osnovna zamisao kluba je pomoć motoristima i njihovim porodicama. Evo linka: http://www.mzm-slo.com/ U klubu sam pokrenuo ideju, da pomažemo Boletu. Boletu želim u ime kluba, da se sve dobro završi. Klub MzM (motoristi za motoriste) iz Slovenije uplačuje 500€. Pozdrav Boletu Evo uplatnice od 500 EUR. Na banki kažu, da će pare biti na raspolaganju u utorak, 14.aprila. Sretno Bole! MzM Bravo ! Bravissimo braco Slovenceki ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3363 Napisano April 10, 2009 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo braco iz Slovenije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću danas uplatiti koliko budem mogao. Čoveku želim uspešnu operaciju i dalji život. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 10, 2009 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno danas Bole, zelim brz oporavak . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 10, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijateljima iz Slovenije i puno hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanisa 0 Napisano April 10, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan uplaceno danas pozdrav ! navijamo za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milka-Pa 1 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: far away Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudima sa mog sajta koji su uplatili da pomognu Boletu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Juce, 12. Aprila mi je Kepo prosledio preko Abdulaha(Steva) tri grupe uplata a ukupno je : - 12 500 dinara - 64 250 dinara - 520 Eura Danas, 13. Aprila, Bole i ja idemo u Rusku ambasadu po vizu (Kopljas - Hvala Puno a ti znas zbog cega) i tom prilikom cu da mu urucim te pare. Bankovne izvode cu da objavim kad budem nasao neki skener. Jos jednom HVALA SVIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 13, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da zapocnem drugi krug.... nadam se da ce sve biti kako treba.... drz se Bole... ajmo ljudi jos malo je potrebno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Samo neka neko odgovori da li je ovo još uvek aktivno pa da sutra uplatim (jbg tek sam sada video)... Svaka čast svima koji su priložili, ovo je veoma retko... Sve najbolje Bole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bole je danas dobio vizu za Rusiju u Novom Sadu. Definitivno ide za Moskvu .... JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 500 Napisano April 15, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Konacno jedna stvarno lijepa vijest! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milka-Pa 1 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: far away Prijavi odgovor kao problematičan Super zelim mu svu srecu :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Srecno Bole! @bugsy Da, procitao sam na nekoj od prethodnih stranica da je potrebno jos novca, nisam siguran koliko ali sam procitao da je jos potrebno. Pozdrav! P.S.: Bice neka uplata ovih dana oko Uskrsa, najverovatnije dan/dva posle Uskrsa, pa cu uplatiti jos nesto i u drugom krugu za Boleta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sada bi trebao da odem do posla pa tamo sa Windows-a mogu da odradim online uplatu pošto glupavi e-banking sistemi funkcionišu samo iz IEa. Pa koliko fali? Ja sam trenutno u velikoj frci i ne znam da li bi mogao više od 1000din da dam ali ako je još nešto malo onda bi možda mogao da se snađem za još nešto? Čisto da proverim podatke Uplatilac: BJB - ime uplatioca Svrha: Pomoć za Boleta Primalac: Blagojević Željko, Kosjerić Račun: 290-0800300003091-12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 16, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Bole pa nek je sa srecom... mislim da fali jos par hiljada eur. tako da je i dalje aktuelno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan koliko znam nedostaje još oko 3 000 € veliki kiss za dragog veseljaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan koliko znam nedostaje još oko 3 000 € veliki kiss za dragog veseljaka Oni koji ne poznaju Boleta licno i neshvataju koliko si ti u pravu. Vecina od nas bi odavno klonula duhom ali Bole je i dalje pun zivota, zezatorski raspolozen i uvek duhovit. Odavno nisam video kod neke osobe toliko zivotne energije i toliku zelju da izdrzi i da se bori. Verujem da smo i mi dosta doprineli tome jer smo sa ovom akcijom (a takodje i sa predhodnim) njemu dali zelju i obavezu da izdrzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nije potvrdio podatke pa samim tim ću zaključiti da su tačni i uplatiti odma' ... Uplaćeno Još jednom sve najbolje i čekamo lepe vesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte na moj skromni doprinos.Evo me na poslu i upravo sam menjao aparat za dijalizu.Sledece nedelje idem za Bgd na strucno predavanj e za aparate.Izdvajam pare od put.troskova.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...