djura 28 Napisano Septembar 27, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bio sam nesto dokon na poslu nekih pola sata i otisao na youtube.com ukucao valentino rossi i odgledao jedno 20-30 clipova. Necu sada reci nista novo, ali ja nikada necu prestati da se cudim ovom coveku!!! Jebote....ON DEFINITIVNO NIJE SA OVE PLANETE!!!! KAKO TO COVECE???????? Eto...morao sam ovo da napisem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 27, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji je vozac kome na motoru pise broj 46 :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 27, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji je vozac kome na motoru pise broj 46 E tu si se vec zajebao samo tako. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Septembar 27, 2006 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Yest stvarno ALIEN, mi se zezamo vec godinama na tu temu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9569 Napisano Septembar 27, 2006 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan bio sam nesto dokon na poslu nekih pola sata i otisao na youtube.com ukucao valentino rossi i odgledao jedno 20-30 clipova. Necu sada reci nista novo' date=' ali ja nikada necu prestati da se cudim ovom coveku!!! Jebote....ON DEFINITIVNO NIJE SA OVE PLANETE!!!! KAKO TO COVECE???????? Eto...morao sam ovo da napisem!!![/quote'] tajna je u tome kad ga je cacapravi razmislja je o svojoj pobjedi na Grobniku(mada tada nije bija grobnike).Znaci djuro ako oces da ti sine bude ki Vale razmisljaj o krivinama :wink: :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 27, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma on je luuud!!! Stvarno su cudo ovi sto imaju 46 na motoru,naravno uvjek postoje izuzeci!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Septembar 27, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ja gospodina ne poznajem, ali imao sam jako dobrog prijatelja koji je bio, cini mi se u dlaku isti. Ko se sunjao po vozdovcu oko Pop Taskove krajem sedamdesetih i osamdesetih mozda ga je o znao, zvao se Mika. Nazalost '93 je umro od srca, ja sam ubedjen da se potrosio pre vremena. Prvi put je seo na motor u trecem osnovne, u petom mu je tata kupio lambretu 175ccm. Kao klinac je vozio pony bicikl na zadnjem, za opkladu, od bandere do bandere za "konja", a svaki sledeci metar po "soma". Presao je tri ipo razdaljine(oko 175m). Na malom Uscu mu je bila glavna zabava da vozi automatika pun gasceo krug, veoma malo ljudi je moglo da ga prati bez obzira na motor. Cini mi se da je Rossi veoma slican karakter, takav se rodis. On je imao filozofiju:Ako u krivini krene da ti proklizava prednji tocak, nabodes zadnju da prokliza i zadnji dok se motor ne ispravi, o obrnuto!!! Izvinjavam se ako vas davim, ali morao sam ovo da napisem u spomen na ovog coveka koji je cak gestikulacijom podsecao na Velikog Rossija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 27, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Neke sekvence sam posmatrao otvorenih usta i bez da dišem... :o :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Septembar 27, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan WOW: bez komentara. Decko je planetarni genije! ....doduse imam 1 komentar.... Nakon sto pogledate velemajstora Rossija, ukucajte sexy cam sto bi reko Djura, u isto prozorèe, pa pogledajte i to otvorenih Šli...Oèiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBarbi 2 Napisano Februar 3, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Slovakia Prijavi odgovor kao problematičan Rosi je produzio sa Yamahom ugovor do 2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 3, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Rosi je produzio sa Yamahom ugovor do 2008 :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBarbi 2 Napisano Februar 3, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Slovakia Prijavi odgovor kao problematičan bas je sladak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Februar 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da sam dobro postavio slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 3, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prestane da shata po tim motorima...jel,Laki? :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 3, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prestane da shata po tim motorima...jel' date='Laki? :finger:[/quote']Ja sam ugrabio najljepsu boju :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 3, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prestane da shata po tim motorima...jel' date='Laki? :finger:[/quote']Ja sam ugrabio najljepsu boju :mrgreen: Koju boju..? Kod tebe se chovek na Tehnichkom pregledu zbunio...bio na jednoj strani motora i konstatovao boju a onda nonsharlantno krenuo ka kancelariji...kad :shock: ..ko je zamenio motor!!! :shock: :shock: :shock: Otkud crni...? :jecaj: ...pa,pa,pa bio zzuti? Epilog:od tad je na prinudnom godishnjem odmoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 3, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prestane da shata po tim motorima...jel' date='Laki? :finger:[/quote']Ja sam ugrabio najljepsu boju :mrgreen: Koju boju..? Kod tebe se chovek na Tehnichkom pregledu zbunio...bio na jednoj strani motora i konstatovao boju a onda nonsharlantno krenuo ka kancelariji...kad :shock: ..ko je zamenio motor!!! :shock: :shock: :shock: Otkud crni...? :jecaj: ...pa,pa,pa bio zzuti? Epilog:od tad je na prinudnom godishnjem odmoru! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Februar 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja onaj "MOVISTAR". Koju boju..? Kod tebe se chovek na Tehnichkom pregledu zbunio...bio na jednoj strani motora i konstatovao boju a onda nonsharlantno krenuo ka kancelariji...kad ..ko je zamenio motor!!! Otkud crni...? ...pa,pa,pa bio zzuti? Sram vas bilo, sto ste zamenili motor. Stvarno nema smisla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...