andrejp 24 Napisano Avgust 20, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Elem, dosta je videlo uzivo al` za ostale: padoh danas na Ibarskoj Magistrali Isli smo ka Ljigu, sve OK, i tu pred sam Ljig u jednoj levoj krivini neki lik u kecu krenuo da obilazi traktor, ispred mene je IgorXT, iza mene Toni, Majstor Kvarisa i malo dalje ako se ne varam Nesa TL. Kako god, Igor ih obilazi, ja malo kocim i hocu da obidjem, u tom trenutku lik bez upozorenja stiska papucicu do poda i PREDOMISLI SE, odnosno vrati se u traku. Dotle se secam E sad, tu fali jedno 2-3 milisekunde, ali pretpostavljam da mi je od siline kocenja prednji tocak izblokirao i CAP! bajk me obara momentalno na zemlju, na desnu stranu. Struzem par metara i pri tome se obrcem za 180 stepeni, ka smeru odakle nailaze Toni i Majstor Kvarisa, koji me SRECOM izbegavaju (hvala drugari! :shock: ) U svakom slucaju, ja ustajem Kvarisa se vraca i odmah podizemo motor i sklanjamo ga, a niko ne nailazi sa magistrale, srecom. Nakon toga, stajemo u Ljigu u ambulanti da me previju, sacekamo pandure i objasnimo im kako je sve bezazleno i nastavljamo na plac... Inace, vrh fora je sto mi NesaTL pozajmljuje zdravstvenu knjizicu kako bi me previli i pregledali, a ja zaboravljam da pogledam "kako se zovem" i onda unutra sestra pita "a vi ste..?" a ja cutim i kolutam ocima, kao lose mi je .... Motor: izgreban (vrlo lagano, sto kaze Pablo taman za nalepnicu!) po tanku, poluga nozne kocnice malo savijena, malo ogrebotina po zadnjem delu, malo sastrugana desna rucka kormana, i sam korman koji je vrlo malo iskrivljen, bar mi se cini. I NISTA DRUGO! Kad sam poleteo na asfalt rekoh "ode bajk u staro gvozdje!!" medjutim eto, nista (ili skoro nista), sveukupno stete 30 evrica Ja sam takodje prosao dosta jeftino: jakna iscepana kao i rukavice, ali jedno i drugo sa Buvljaka, staro par sezona, Martinke odrane do metala :shock: i srecom su primile veci deo udarca, i iscepane pantalone stare 5 godina ... sto se tice povreda, minimalno s obzirom kako je moglo da se okonca: ugruvano desno rame i leva saka (minimalno, skoro neprimetno), dalje zguljeno desno koleno, samo povrsinski (lepo se crveni ) i ono "najgore", desno stopalo istegnutih ligamenata. E sad, kako su i videli momci, ja sam odmah ustao i nista nisam osecao, ali eto, posle sat dva tamo na placu krenulo je da boli, pa sam ja mudro krenuo kuci, laganeze. I kad sam dosao, uspeo sam da se parikiram i to je to - vise nisam mogao da stanem na stopalo od bola. Odvezli su me devojka i njena mama na VMA kliniku, snimili su me iz 4 ugla i bas sam lepo ispao a usput - NISTA NIJE SLOMLJENO, samo dobro istegnuto. Hvala Bogu! I eto, bandazirali su mi nogu pa moram da mirujem 10 dana, a posle lagano da je ne forsiram (da ne trcim npr). Sve u svemu, minimalno kako je moglo da bude. Na kraju, razlog pada je po meni moja preostra reakcija na iznenadnu budalu u obliku vozaca keca. Veoma sam zadovoljan kako se sve zavrsilo... Jedino sto me boli (sem kolena koje pece kao djavo, ali sutra ga ponovo previjam i mazem ) jeste cinjenica da NIKO, ni vozac keca koji ajde mozda i nije bas sve video (iako cisto sumnjam) ni vozac i ekipa iz traktora koja je sve detaljno videla kao u pozoristu nije okrenuo vozilo, vratio se i pitao treba li pomoc. Da nije bilo drugara bajkera, ne smem da pomislim kako je sve moglo da se zavrsi... POUKE: Nikad ne vozi sam; Nikad ne skucavaj kocnicu; Uvek pretpostavi da je onaj ispred totalni idiot, jer najcesce i jeste. PS cim se oporavim, naravno - GASSSS! PS2: Pablo i ekipo kacite "dokumentaciju" sve smo slikali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 21, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Brate dobro si prosao .Fala Bogu da je tako .Neznam sta da ti kazem saobracaj je pun kretena , a ti pun neiskustva .NAjteza je voznja bas u grupi.Ovo je jedna mala i solidno jeftina skola.Ako budem imao vremena anicicu do tebe. P.S.Ne postoji bajker koji nije pao , postoji samo onaj koji jos uvek nije pao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Avgust 21, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cek da vidite slike - Pablo brate, uzimaj od Tonija one njegove pliz, a ima ih i kod tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Avgust 21, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe niste mi ispricali ono za knjizicu Salio sam se ja kad sam rekao da metnes ovo u crnu hroniku a ti bukvalista odmah roman napisao Ja sam se vratio sinoc a ovi kad se danas budu vratili bice slika i tvojih junackih rana i svega ostalog. Zelim ti brz oporavak pa da spicimo na taj Oplenac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 21, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam te bas ni potpuno omasio, ali dobro je da te nisam pregazio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Avgust 21, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam te bas ni potpuno omasio, ali dobro je da te nisam pregazio e hebes ga, vala kako onaj tvoj T-Rex ima zvuk za sprzavanje tj k`o KTM Supermoto, i ne bi se zalio... Mislim, bilo bi mi smor da me recimo zgazi Peca sa onim njegovim satro bajkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 21, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan PA nemoj tako. Kako ja gledam, podjednako je dobro(citaj:lose) da te zgazi bilo koji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Avgust 21, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kvarisa sto ga ne zgazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Avgust 21, 2005 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan drzi se junace nije to nista.Oporavi se sto pre pa da napravimo jos neku turu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 21, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Samo sledeci put nemoj da kreces bez opreme za klizanje . Nego, skoci do SM, da se nas dvojca popnemo na fruskac i malo vezbamo zavoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Avgust 21, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan skoci do SM, da se nas dvojca popnemo na fruskac i malo vezbamo zavoje. dogovoreno, ionako sam za jedno 10 dana ponovo u sedlu, a i red je da se vidim sa nekim obozavateljkama u lokalu, pa smatraj za dogovoreno @Peca: ajde ajde, otrovaces me ti pivom, ne sekiraj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Avgust 21, 2005 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nista nije strasno, to se svakome desava... Ne postoji ni motor ni motorista na ovom svetu koji ni jednom nisu pali tokom svog 'zivota'. Al samo da znas kako smo se Igor i ja pogledali kad nam je neki lik iz kola dobacio da je jedan nas motorista pao... Brate, presek'o sam se tad do jaja... Bice sve ok. Samo nemoj da mi se demoralises ili tako nesto. It's life... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 21, 2005 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan He , prekopirao si moj proslogodisnji pad , sve isto - ukljucujuci i foru sa knjizicom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Avgust 22, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan U prolazu smo videli iz Lancije da ste stali, ali nismo uopste provalili da je neko pao. Valjda ste se vec bili pridigli i sklonili sa ceste kada smo mi stigli, pa smo mi samo produzili :x Necu da kazem da se sve super zavrsilo, ipak je bilo i povreda i stete. Bitno je da si ziv i zdrav i da se ne gubi samopouzdanje. Inace, snimci se upravo prebacuju na komp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Avgust 22, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U prolazu smo videli iz Lancije da ste stali, ali nismo uopste provalili da je neko pao. Valjda ste se vec bili pridigli i sklonili sa ceste kada smo mi stigli, pa smo mi samo produzili e pa nije bata za dzabe bio u spec jedinicama JNA BRE! Majstor Kvarisa i ja smo ga podigli i sklonili sa asfalta cas posla, i mislim da smo generalno bili vrlo pribrani svo vreme, a i da sam ja odmah realno sagledan stetu / povrede, sem sto nisam ocekivao da su ligamenti istegnuti, ali jebiga, zar borbe, sta ces Ma sve je cool, sad mi se devojka preselila kod mene na gajbu, dvori me i tako... ja je zezam da je jedva docekala priliku da se uvali, hehe AJd samo dajte te snimke na CDu pa da me poseti delegacija BJB ekipe - Pablo organizuj tu akciju :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Avgust 22, 2005 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan AJd samo dajte te snimke na CDu pa da me poseti delegacija BJB ekipe - Pablo organizuj tu akciju :wink: He, sad Pablo, a malopre 'Dextera za predsednika' :roll: Organizovacemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Avgust 22, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izorganizuj ti Andrej neko pijancenje sa onim misicama mokre majice sa beer festa a ja cu se zrtvovati da ti donesem CD :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 23, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan E, šta ti je sujeta Što volem kad je drvo šljiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Avgust 23, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Viva Fidel! Viva La Revolucion! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Avgust 26, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo slikica... iako se smeskam na ovoj, boli kao da mi je klin u kolenu :mrgreen: ...a evo i closeup-a junacke oderotine nadam se da necu vise nikada postovati ovakve slikice :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Avgust 28, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo samo da za(H)valim drugaru Dexterru sto me je posetio juceraske (sto bi on rekao "sa Prasetom" :shock: :wink: ) i evo da vam kazem da sam definitivno zabatalio shtake, sad uspesno sepam i bauljam i bez njih... ...sto znaci da sam danas VOZIO bajk, naravno Doduse, samo par km i potom u garazu da ga zaparkiram, inace mi je bio 7 dana vezan ispred kuce, a garaza je malo "uzvodno" ... Izgledao sam kao Goose iz Mad Max-a, kad vozi sa gipsom i ispravljenom nogom :oops: Sad kako stoje stvari, sredinom nedelje bi trebalo da mogu da potpuno savijem nogu u kolenu, sto bi znacilo da mogu da je lepo stavim na oslonac i normalno vozim. Ovako, ovo je pre neki stunt nego voznja, al dobro, bolje i to nego nista :roll: Najbitnije da me nista ne boli, svi ligamenti su potpuno oporavljeni, a ova koza na kolenu ce vec nekako zarasti, pre ili kasnije (iskreno se nadam pre)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Avgust 28, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bas ti je fotogenicno koleno samo sledeci put malo pazljivije barataj alatljikom popiskio si ranu zuto na sve strane Samo polako nece nista da pobegne oporavi se lepo pa na bike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 2, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E pa narode evo da vam saopstim: (SKORO) POTPUNO SAM SE OPORAVIO! Nista vise ne boli, koleno se savija po PSu, i tako... a usput sam od srede ponovo na poslu, sto vec znaci da je djavo odneo salu... Elem, vidimo se preko vikenda na NBGu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 2, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si da skocis do Sm pre srede. Ajd, ugosticu vas kolko sam u mogucnosti. Dodjite bar na kafu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 2, 2005 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom davno padoh ja na uscu, a u starom Asteriksu sede Cubra i jos neki ljudi. Ja sav ljut sto sam pao i jos me drugari zezaju, kad pridje Cubra i rece: "Boli te K-rac, pada svetski prvak a sto ne bi i ti" tako da libo te racku, moj nepoznati prijatelju kad moze Rossi da padne, mozes i ti. Opasan je nas hobi, samo sretan si sto si imao opreu na sebi pa i nisi lose posao. Mene je pre 4 godine udario ilegalni meksikanac bez dozvole i osiguranja. Ladno je prosao na crveno i pokupio me po 90 stepeni. Da nebese kacige, jakne i ostale opreme vec bi dosad zaboravili. Naravoucenije, ni na kafu bez kacige! P.S. U Illinoisu nije obavezna kaciga za starije od 18 godina. :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...