Roki-Roki 10 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan U Aprilu 2007 Nicole,David,Detlef i ja krenusmo malo do Slovenije a posto nismo avionom moralo se proc kroz Austriju a Italiju obidjosmo iz navike (bolest zvana DOLOMITI).Pocelo je u Austriji susretom sa drustvom iz Bona : , a onda biranjem puta prema Italiji , , majko mila,sve okuka do okuke,ko ce sve to proc....nidje pravine pa da opletes...hahaha , . , a onda nake cuke i vukojebine, nidje kraja... , , . , . . i naki gleceri...(Grossglockner) . . , pa opet neka brda , . , , i doline... . , pa naka jezera... , , . dje su oni sto su pravili rostilj svasta nesto zaboravljali... , a onda Radenska 3 srca . i Triglavski nacionalni park sa koritom Soce... . . . , . , , . . a odmaralo se dje se stiglo . . i dje se ugrabi mjesto , a ni more nam nije bilo daleko... . . a kad ne pomaze ni kisno odijelo onda PRVA KAFANA . . . pa "biraj ago sto ti srcu drago" ili po politickom opredelenju . . A kad se dodje u hotel i nema zene da ti drzi govore i da zvoca onda soba izgleda ovako . . a partizanskih spomenika kada su samo oni ratovali . . . Sve u svemu jedna fantasticna tura od desetak dana . Ovo je samo djelic onoga sto se vidjelo a ako sam nekome probudio zelju za Slovenijom ja sam uvijek spreman da ponovim takvu turu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Februar 25, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo! Sjajne fotografije! Hvala ti Roki. Proci cu ovo makar 'leba ne jeo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 25, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Februar 25, 2009 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Slike su za primer, samo ti navali pa daj da hranimo dusu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ima Roki jos slika. Jel tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Ima Roki jos slika. Jel tako? ima , ima a bice ih i jos vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je stvarno sjajno! Nisam znao da je u Sloveniji ima toliko vrsta dobrog vina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Oooo evo ga moj drugar Smajser, uzdigo se iz pepela cim je video vino... Sjajne fotke, ne ustrucavaj se, pusti jos nekoliko... stotina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Super su slike i odlican putopis!! Jedno pitanje: Jel' ovo Bohinj?? Tamo sam bio davne 1987-me kada sam se peo na Triglav... ...mozda je i Bled pa mi se sve pomesalo u glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Jaoj, lepote, daj jos slika, jos......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je stvarno sjajno! Nisam znao da je u Sloveniji ima toliko vrsta dobrog vina ;D Ne zeznuo si se, VINO JE U ITALIJI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Super su slike i odlican putopis!! Jedno pitanje: Jel' ovo Bohinj?? Tamo sam bio davne 1987-me kada sam se peo na Triglav... ...mozda je i Bled pa mi se sve pomesalo u glavi NE ,to je Most na Soci ali takodje prelijepo mjesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je stvarno sjajno! Nisam znao da je u Sloveniji ima toliko vrsta dobrog vina ;D Ne zeznuo si se, VINO JE U ITALIJI Pa gde im je onda vino iz njima tako dragog perioda 1922-1943? ;D Nije red da se ''kite tudjim perjem.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je stvarno sjajno! Nisam znao da je u Sloveniji ima toliko vrsta dobrog vina ;D Ne zeznuo si se, VINO JE U ITALIJI Pa gde im je onda vino iz njima tako dragog perioda 1922-1943? ;D Nije red da se ''kite tudjim perjem.... ;D Evo ga ,nisu ga zaboravili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga ,nisu ga zaboravili Stvarno su trgovci bez premca. Cega se sve seti pametan narod.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan nije lose nije lose ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Fantastično,šta drugo reći.Svaka čast! [imghttp://img6.imageshack.us/img6/8858/361751ax2.gif][/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Turi jos koju slicicu da odmaramo oci i pozdravi caleta! ;D Znas li koliko covek ima godina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan jako lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ! Bravo !..............lepo, jako lepo............priroda fantasticna, fotografije odlicne........ Cestitam, vidim da ste uzivali.............ah, tako bi voleo i ja..............bice uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Da mi neko kaze da zamislim nejlepsi predeo za voznju motora...to bi bilo veoma slicno ovome...brda i jezera izmedju kojih se provlaci put pun krivina...savrsenstvo bez mane Ne mogu da se nagledam slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad Nis 2 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Motocikl: XVS1300 Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Kada nas stave na beli sengen onda- Evropo, evo me!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Kada nas stave na beli sengen onda- Evropo, evo me!!!!!!!!!!!! onda mozemo zajedno a do tada ja obilazim sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 5, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Leeepo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan lepo,lepo a mogla bi jos koja slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...