Jump to content

Moto Zajednica

Ovlasceni servis za Suzuki motore?

Recommended Posts

• Drug član, 1372 postova

Sad pogledah servisnu knjizicu i na zadnjoj strani pise koji su ovlasceni servisi, nisam ni znao. Pa onaj iz Eurosumar-a mi je rekao da teram kod TALE-ta. Jos 350km i moracu na servis, a kad bude lepse vreme ja cu to da pregazim za 1-2 dana :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2316 postova

Sad pogledah servisnu knjizicu i na zadnjoj strani pise koji su ovlasceni servisi, nisam ni znao. Pa onaj iz Eurosumar-a mi je rekao da teram kod TALE-ta. Jos 350km i moracu na servis, a kad bude lepse vreme ja cu to da pregazim za 1-2 dana :)

Imas u rubrici Servisi napisano o svakom serviseru....Procitaj iskustva drugih....

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

To je najobicniji servis i to moze da ti uradi bilo ko ali da ne bi izgubio garanciju onda moras u ovlasceni servis. >:(

Lepo osmisljeno da se coveku uzmu pare.

Svaki majstor od njih je dobar, ali posto je to samo najobicniji servis, gledaj gde ti se najvise isplati. ;)

Kapiram da sam zakomplikovao, ali hteo sam da cujem misljenje iskusnih. Zvacu ovih dana da pitam pa te obavestavam, ali sve mi nesto pada na pamet da teram u 3t-racing ;)

• Svrati ponekad, 493 postova
  • Motocikl: strom 650 vs aprilia 650

evo druze skoro sam radio kod Joce sa karaburme i ispalo me je oko 7000 jeste dranje po ušima za glupave stvari ali sam sedeo i gledao šta je majstor radio tako da sam bio miran .....  moja preporuka ti je da ideš tamo, čovek je na mestu i za svaku pohvalu.. odnosi se prema motoru totalno profesionalno i pažljivo što ti je i naj bitnije kad već kupiš motor i kada samo ti znaš koliko si se stvari odrekao za njega ... 

Brate sve to ja razumem, ali kad ti neko za servis koji zavrsi za 30-60min naplati 7000din i pritom mu je trosak samo ulje to mi lici na dranje koze sa ledja. Ali sta cu, kupio sam nov motor pa moram da idem na servis zbog garancije. Secam se da sam i za YBR u koji staje 1l ulja placao redovan servis 4000din, mislim nikakve logike nema, ali ajde. Pa neka sat rada kosta i 2500 din opet je to mnooogo za tako prostu stvar koju i sam mogu da uradim.

• Svrati ponekad, 493 postova
  • Motocikl: strom 650 vs aprilia 650

znam brate ali sta ces, niko od nas nije mentol da ne zna .... odrvne sraf i filter i ssipa ponovo ulje, ali jbg nasli pa zasli ...    e da jel garancija ima ograničenje u km  nešto mi promumlja onaj lik što radi tamo nič ga nisam razumeo

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom

Ja sam letos išao kod Taleta na prvi servis. Majstor je OK. Što se cene tiče, koliko se sećam oko 100€. U Strom-a staje skoro tri litre ulja + cena filtera. To je značajan trošak. Ostalo su sitnice. Zategne i podmaže lanac, prekontroliše i doda tečnost za hlađenje. Napominjem da Tale sklapa motore u Euro sumar-u.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja