Charuga 769 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nema zadnjih par minuta verovatno se nemoze vise uploadovati bez obzira sto sam stavio losu rezoluciju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Februar 25, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan kad ce vise ovo ljeto... da se sve ovo opet prodje... prelijepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Charuga Ti bas znas da uzivas. Ostaje da svratim do tebe da mi pokazes sve slike kao sto si rekao. PS. Motor izgleda ludilo sa ova dva auspuha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 25, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za putavanje(a)! Ova tura ce mi biti na prvom mestu posto uzmem jaci motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka chast, Charuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Februar 25, 2009 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam putopis jos kad je napisan, predeli su fantasticni! Ali ovaj stari GSXR stvarno ima harizmu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1936 Napisano Februar 25, 2009 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticne slike i jos bolji odabir muzike! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Eh, pa Druze "Charuga"..............Kusturica moze da se postidi pored tebe, a i gosp. Kontiki isto tako.......... Odlicne slike, muzika isto tako.............prija i oku i slusnom aparatu.......... Cestitam........ uzivao sam ........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Zeljko ! Secanje za uvek !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Mart 15, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Charuga Ako imas minut interesuje me kako si ovo uradio ? Mislim znam kako da napravim citav klip , ali me interesuje dali si koristio fotografije pa '' pomerao koji deo se vidi '' ili si koristio kratke klipove pa jih spojio Jer da se vezu staticke fotgrafije , to mi je jasno , ali ti jih '' pomeras '' ako shvatas moje pitanje . I takode , koji program koristis ? Zahvaljujem na odgovoru Simo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno Suzuki- ride the winds of change! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Charuga Ako imas minut interesuje me kako si ovo uradio ? Mislim znam kako da napravim citav klip , ali me interesuje dali si koristio fotografije pa '' pomerao koji deo se vidi '' ili si koristio kratke klipove pa jih spojio Jer da se vezu staticke fotgrafije , to mi je jasno , ali ti jih '' pomeras '' ako shvatas moje pitanje . I takode , koji program koristis ? Zahvaljujem na odgovoru Simo Dosta sam odgovarao na p.m. u vezi ovoga ako jos nekog interesuje radi se o veoma korisnom programu "Ulead VideoStudio 8.0 SE"....do sada je izasao i 11 mislim i 12 ali ovaj 8.0 ima izmedju ostalog i mogucnosti za koje ste zainteresovani....mozete ga skinuti na netu a ako neuspete stojim Vam na raspolaganju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Mart 16, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala na informaciji !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...