caga 0 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Odlučio sam da kupim foto-aparat ali ne znam koji, dvoumim se između ova dva modela Nikon coolpix s600 ili Canon ixus 80 ili neki treći u ovoj klasi. Aparat mi treba za amatersku upotrebu(na odmoru, na moto skupovima...), pogodno je da bude što kompaktniji kako bi lako stao u unutrašnji džep jakne, da su slike solidnog kvaliteta (da se razlikuju od onih koje pravim telefnom) i da je autonomija baterije dobra a da pri tom nije preko 150 eura. U vezi foto-aparata ne znam ništa tako da bi mi svaka sugestija ili predlog dobro došli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Februar 24, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Odlučio sam da kupim foto-aparat ali ne znam koji, dvoumim se između ova dva modela Nikon coolpix s600 ili Canon ixus 80 ili neki treći u ovoj klasi. Aparat mi treba za amatersku upotrebu(na odmoru, na moto skupovima...), pogodno je da bude što kompaktniji kako bi lako stao u unutrašnji džep jakne, da su slike solidnog kvaliteta (da se razlikuju od onih koje pravim telefnom) i da je autonomija baterije dobra a da pri tom nije preko 150 eura. U vezi foto-aparata ne znam ništa tako da bi mi svaka sugestija ili predlog dobro došli. ixy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Februar 24, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Glas za Canon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 24, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje sto mozes kupiti za to sto tebi treba je trenutno aktuelan model Sony Cyber-shot DSC-W120: http://www.bmfoto.co.yu/shp_product.php?id=816 Mislim da se moze naci i za 150 eura, pogledaj na PC berzi i na fotocene.com. Na dpreview.com testu je najbolji u klasi: http://www.dpreview.com/reviews/Q408budgetgroup/page15.asp Ako njega ne nadjes, bice ti ok i taj IXUS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Februar 26, 2009 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih predlozio ixus 75. Malo manje pikselica, malo siri objektiv, malo jeftiniji, kompaktan, fino radi, koristio sam taj model, uklaopa se u to do 150 evra. Ako ces da das malo vise onda onaj sony sto Lazar kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...