john smith 0 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dakle kupljene , samo probane...nikad nosene (jbga ne stoje mi i ne odgovaraju mom vecem nosu ;D) sifra u louis-u 20016107 ...cena fixna 80e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija, br.tel, i ima li popust za komplet (kaciga + naocare) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Februar 25, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija Novi Beograd br.tlf. 0612005105 cena za kacigu i naocare 110e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Februar 26, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Daj sliku i kacige ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Februar 26, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imas malo nize, baci :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Februar 26, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kao sto i sam vidis neskez me pita i za kacigu koja se naravno u ovom oglasu ne vidi ali u drugom da...tako da kaciga je u drugom zasebnom oglasu ..pregledaj moje oglase i naci ces je..valjda ce sada biti jasnije ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Evo da pojednostavimo http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=31512.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nema potrebe ...kaciga prodata al naocare ne jos..znam, malo poskupe al to je cena u louis-u ..to je cena i kod mene..mada kad malo bolje pogledam i ne stoje mi lose ;D ..mozda ih i zadrzim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajd jos malo aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Mart 22, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aj jos malo da ih nudim ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Proda li te naocare?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kriza Zoltane ;D..ma bre ako niko nece JA CU DA IH NOSIM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos ih nisam nosio i jos uvek su na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...