sci 27 Napisano Septembar 25, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Juce na zrenjaninskom putu: sudar motora i auta. Decko je udario u zadnju stranu auta dok je ovaj skretao ulevo (verovatno je probao da ga pretekne, a slepci ne gledaju u retrovizor. Mislim da je preziveo , bar se nadam. Cini mi se da je vozio klr 650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2805 Napisano Septembar 25, 2006 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Da pricala mi devojka gledala iz busa kaze od kacige nista nije ostalo lik ono neverujes nasta lici a od motora kaze samo tecnost i po celom putu delovi znaci motor na 1000 delova . :cry: nadam se da je ok ! Znam taj zrenjaninackak ose vozi ono neverujes ....... treb izbegavati taj put mnogo ih voze tamo bez dozvole ... :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Karastrofa koliko je ljudi nastradalo na kraju ove sezone :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...