TANE 3 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV SVIMA IMAM JEDNO PITANJE POSTO HOCU DA PROMENIM ULJE NA SVOM SUZUKIJU GSX600F 1996.g. PRVI PUT OD KAKO JE KOD MENE PA ME ZANIMA STA DA SIPAM : DALI MOTUL 5100 ILI NEKO DRUGO KOJE JE PREDVIDJENO ZA NJEGA. UNAPRED HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kinezjama 0 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: St.Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 600 F,1991g. Moze bilo koji proizvodjac MOTUL,SILIKONE,IPON,KASTROL....ITD On je uljara u njega ide obavezno 10-40. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan IPONE R4000 10w40.Odlicno je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TANE 3 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena od prilike tog IPONE R4000 ali jedne litre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan 1000. din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TANE 3 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan OK. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TANE 3 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi nije jasno postoje 10w-40 sinteticko i , 10w-40 polusinteticko koje da uzmem za moj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan druze koliko vidim u ovom manalu sto ja imam ide polusintetika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TANE 3 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bio si upravu ide polusintetika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...