sszgo 10 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dakle, hteo bih na tockove da postavim reflektujucu foliju u beloj boji video sam da su neki ljudi ovo pravili na kateru, ali se provali da je pravljeno... ima li ova folija da se kupi gotova , gde, i koja joj je cena da li ih neko lepi na felne da to ispadne profi, ako sam budem lepio plasim se da ne zalepim ukrivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Februar 23, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucio od Sekule ovo. http://www.louis.de/_305ed270d75360c6bf03d94271ce3e7c82/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&artnr_gr=10026050&anzeige=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Reflektujuca traka u LOUIS-u ima jednu malu manu, a to je sto je namenjena tockovima od 16 i17 cola, a kako mi je prednji tocak 19 cola znaci da i mene interesuje isto sto i Sszgo-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moj je tocak 17 incha... tako da moze to iz louisa, ali necu da narucujem, sigurno ima negde u bg da se kupi... gde i posto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ja kupio u polu narandzaste i onu malu plastiku sto drzi pravac da ne zalepis ukrivo,samo sto jos ih nisam jos zalepio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Februar 24, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Imas li mozda njihov link ili telefon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro kupio tu trakicu u Balosavi. Dobio sam trakicu i neki plasticni deo za lepljenje koji drzi pravac da traka ne krivuda. Sam sam zalepio, a ispalo je perfektno. Ovo moze svako sam da zalepi samo je vazno da felna bude 100% cista (ja sam moju ocistio sa razredjivacem). Vidim na pakovanju od pozadi da ih ima u velicinama do 21 col. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi skidao tocak kad si lepio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jesi skidao tocak kad si lepio? Ja sam ga skidao jer sam morao da menjam gume. Moze da se zalepi i u namontiranom stanju samo jedino bi morao da malo podignes motor da mozes slobodno okretati tocak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi skidao tocak kad si lepio? Ja sam ga skidao jer sam morao da menjam gume. Moze da se zalepi i u namontiranom stanju samo jedino bi morao da malo podignes motor da mozes slobodno okretati tocak. Kako bi ja to pazario,a da se ne mrdnem od kuce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jesi skidao tocak kad si lepio? Ja sam ga skidao jer sam morao da menjam gume. Moze da se zalepi i u namontiranom stanju samo jedino bi morao da malo podignes motor da mozes slobodno okretati tocak. Kako bi ja to pazario,a da se ne mrdnem od kuce? Isto kao i ja. Uzmes telefon u ruku i okrenes ih, a oni ti posalju brzom postom. Broj telefona imas u spisku prodavnica, a mozes da im posaljes i mail. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kostaju trake tamo Pedja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ranije su bile u marskosu da se kupe te trake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan ranije su bile u marskosu da se kupe te trake Zivim 100 metara od Markosa i radije bih narucio sa Marsa nego njih da cekam,za sta god sam pitao nemaju,ali ce im stici za mesec i po-dva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kostaju trake tamo Pedja? Ja sam ih platio nesto oko 20-e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kostaju trake tamo Pedja? Ja sam ih platio nesto oko 20-Eura da nije to malo skupo,u polu sam za oba tocka platio 9,95e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ih radio na kateru i nema sanse da provalis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ih radio na kateru i nema sanse da provalis Citao sam o tome proletos al me nije zanimalo jer sam bio u skuter sekti, jer moze link na staru temu ili par odgovora gde si radio i koja kinta je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 6, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo gde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24039.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 6, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Extra .... uf... dok ne kupim motor izgoreh.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...