Jump to content

Moto Zajednica

Vemar carbon

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2009

Ima li neko iskustva sa gore pomenutom kacigom?Naisao sam u jednom oglasu na ovu kacigu,pa razmisljam da je pazarim,al voleo bih da mi neko nesto kaze o njoj iz prve ruke.Potrazio sam malo po netu,prilicno je hvale,al mi se cini da je model kacige malo starijeg datuma.Eto ako ima neko ko zna nesto,neka to podeli samnom,pa mozda postanem vlasnik iste.Unapred hvala i pozdrav.

post-3633-12879021540058_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 169 postova

Kaciga sama po sebi nije losa ali neke imaju fabricku gresku. Cesto im se desava da se vizir ne zatvara kako treba i ostavlja duboke ogrebotine na zavrsnom sloju kacige. Dobro ispitaj mehanizam za vizir bilo da je nova ili polovna kaciga.

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Nisam 100% siguran, ali čini mi se da mi je Čapo nudio ovakvu istu za 150e kad sam kupovao Defendera.Nisam mogao da probam, veličina mi nije odgovarala, al eto to odokativna cena.

Ovo sto sam gledao,cena prelazi i 200 eur.Mozda onda ovo i nije bas najbolja kupovina,dodam manje od stotke i kupim neku dobru Arai,Suomy ili  Shoei kacigu.

• Zainteresovan, 599 postova

Kaciga sama po sebi nije losa ali neke imaju fabricku gresku. Cesto im se desava da se vizir ne zatvara kako treba i ostavlja duboke ogrebotine na zavrsnom sloju kacige. Dobro ispitaj mehanizam za vizir bilo da je nova ili polovna kaciga.

Apsolutno tacno,imao sam Vemar koja je zvizdala,vizir nije dobro dihtovao. Kada se otvori vizir do kraja i tako vozi gornji deo vizira guli teme kacige. Ova karbon je vrh sto se tice sigurnosti ali se plasim da su sitnice koje smetaju preslikane i na ovaj model.

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

Ovo sto sam gledao,cena prelazi i 200 eur.Mozda onda ovo i nije bas najbolja kupovina,dodam manje od stotke i kupim neku dobru Arai,Suomy ili  Shoei kacigu.

cisto sumnjam da ces moci za dvestanesto eura da kupis arai ili shoei kacigu

cisto sumnjam da ces moci za dvestanesto eura da kupis arai ili shoei kacigu

Pa ako malo bolje procitas nije 200 i nesto vec 300 eura.Ova je oko 220 eura i dodam jos 80-100 eura,i moci cu uzeti dobru kacigu.Kod clana R1-Alone ce biti Shoei xr1000 za 300 eura.

Zato sam i otvorio ovu temu,da ze ne zajebem sa kupovinom kacige po ko zna koji put.Ovaj Vemar mi se svideo,al izgleda da nije nista posebno,tj.da je puno za njega dati preko 200 eura.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja