Mrme 0 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa gore pomenutom kacigom?Naisao sam u jednom oglasu na ovu kacigu,pa razmisljam da je pazarim,al voleo bih da mi neko nesto kaze o njoj iz prve ruke.Potrazio sam malo po netu,prilicno je hvale,al mi se cini da je model kacige malo starijeg datuma.Eto ako ima neko ko zna nesto,neka to podeli samnom,pa mozda postanem vlasnik iste.Unapred hvala i pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga sama po sebi nije losa ali neke imaju fabricku gresku. Cesto im se desava da se vizir ne zatvara kako treba i ostavlja duboke ogrebotine na zavrsnom sloju kacige. Dobro ispitaj mehanizam za vizir bilo da je nova ili polovna kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nisam 100% siguran, ali čini mi se da mi je Čapo nudio ovakvu istu za 150e kad sam kupovao Defendera.Nisam mogao da probam, veličina mi nije odgovarala, al eto to odokativna cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 22, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan za taj novac,radije HJC,nemam iskustva sa bas ovim modelom ali Vemar je ipak niskobudzetna kaciga.Izgleda solidno,ali se bojim da joj je to jedina vrlina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan za taj novac,radije HJC Bas tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto sam gledao,cena prelazi i 200 eur.Mozda onda ovo i nije bas najbolja kupovina,dodam manje od stotke i kupim neku dobru Arai,Suomy ili Shoei kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga sama po sebi nije losa ali neke imaju fabricku gresku. Cesto im se desava da se vizir ne zatvara kako treba i ostavlja duboke ogrebotine na zavrsnom sloju kacige. Dobro ispitaj mehanizam za vizir bilo da je nova ili polovna kaciga. Apsolutno tacno,imao sam Vemar koja je zvizdala,vizir nije dobro dihtovao. Kada se otvori vizir do kraja i tako vozi gornji deo vizira guli teme kacige. Ova karbon je vrh sto se tice sigurnosti ali se plasim da su sitnice koje smetaju preslikane i na ovaj model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto sam gledao,cena prelazi i 200 eur.Mozda onda ovo i nije bas najbolja kupovina,dodam manje od stotke i kupim neku dobru Arai,Suomy ili Shoei kacigu. cisto sumnjam da ces moci za dvestanesto eura da kupis arai ili shoei kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto sam gledao,cena prelazi i 200 eur.Mozda onda ovo i nije bas najbolja kupovina,dodam manje od stotke i kupim neku dobru Arai,Suomy ili Shoei kacigu. cisto sumnjam da ces moci za dvestanesto eura da kupis arai ili shoei kacigu Pa ako malo bolje procitas nije 200 i nesto vec 300 eura.Ova je oko 220 eura i dodam jos 80-100 eura,i moci cu uzeti dobru kacigu.Kod clana R1-Alone ce biti Shoei xr1000 za 300 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i otvorio ovu temu,da ze ne zajebem sa kupovinom kacige po ko zna koji put.Ovaj Vemar mi se svideo,al izgleda da nije nista posebno,tj.da je puno za njega dati preko 200 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...