Ninja66 2824 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Imate li informacija da li se ovaj model prodaje u Srbiji ? Ako postoji neki telefon i sl.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Питај Мајстор-Животу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2824 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan I dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Firma je u Novom Sadu i zove se "Peras" u ulici Kraljevica Marka prekoputa SUPa. Prodaju STIHL masine i imaju narandzasti znak STIHL. Bio je sad na nekom popustu kosta ispod 800e ali su rekli da ce sledeca tura biti oko 1000e. Znam jer je drugar uzeo to chudo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2824 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Firma je u Novom Sadu i zove se "Peras" u ulici Kraljevica Marka prekoputa SUPa. Prodaju STIHL masine i imaju narandzasti znak STIHL. Bio je sad na nekom popustu kosta ispod 800e ali su rekli da ce sledeca tura biti oko 1000e. Znam jer je drugar uzeo to chudo. Tooo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 24, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan @ Ninja66 Molim te provjeri cijene i ostalih Orion modela (interesuje me model sa manjim tockovima) i postavi ovde ako nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ех, могао сам и ја да одмах окачим ово јер сам их и ја нешто звао, али "кречана" је почела да ради.. "Пераш" - Нови Сад http://www.peras.co.yu Имају те "Јамати" скутере, али и пар дечијих "Орион" кросева. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2824 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan @ Ninja66 Molim te provjeri cijene i ostalih Orion modela (interesuje me model sa manjim tockovima) i postavi ovde ako nije problem. Na ovom konkretnom 125 modelu su točkovi nazad 12" a napred 14". Postiji varijanta 17/14" .Od 8-14 KS. Tek 250-ica ima veće točkove, 21 i 19.Snaga 25 KS. Kako stoje stvari najpovoljnije je u Madjarskoj i Sloveniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2824 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ninja66, па шта ти треба - моточе за клинца, тај "Орион"? Питам ово јер си окачио фотку великог "Микилона", па не знам шта си га ставио - као пример или као оно што тражиш. Сајт "Ориона" ("Аполо") је на http://www.apollovehicle.com па види сам има ли варијанта која те интересује. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2824 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Da ,za klince. A i da se mi matori ponekad zezamo. U NS imaju samo 1 komad, i to po 89000. U Sloveniji je 500 keka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ninja66, па шта ти треба - моточе за клинца, тај "Орион"? Питам ово јер си окачио фотку великог "Микилона", па не знам шта си га ставио - као пример или као оно што тражиш. Сајт "Ориона" ("Аполо") је на http://www.apollovehicle.com па види сам има ли варијанта која те интересује. Covece..oci mi ispase..sta je ovo majq ti..zbunio sam se kako zanimljivih stvarcica ima..pogotovu sa moj uzrast Nego..ili sam corav ili nigde ne pise neka cena ili tako nesto.. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan @Ninja66 Ма ниси ваљда толико пролупао да седнеш не дечији мотор? Пусти децу... Чекај, а шта то има у Словенији, ти малешни "Ориони" или читава гама фабрике код заступника? Ја к'о блесав копам да пронађем макар иоле близу њихов модел А31, 250-ку пуне величине, али ми до сада не успева. Је л' имаш неки линк за Словенију? Иначе, можда ниси схватио када сам ти написао: баја са овог форума са ником "Мајстор Живота" је зимус у, ваљда Кечкемету, пазарио клинцу исти тај зелени на кога имаш пик. Написа он и колико га је шта изашло, па процуњај по старим темама или га питај овако. @Vladanaselje Иди на сајт ових твојих новосађана, "Спринта". Имају међу моделима за 2009. "Аполо/Орион" модел А36. Биће га за сајмове у БГ и НС-у. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Februar 24, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ide ovaj malisan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2824 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan @ ЗОРГЕ : Više nas je prolupalo,ali prvenstveno deci. A 250-ice su ovakve : http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=2128983&show=2 Pokliči za ceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...