Jump to content

Moto Zajednica

ZNATE LI NESTO O ...

Recommended Posts

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: ZUNDAPP KS 750

njegov naslednik je ZX10 R imaju istu masinu isti razvod i bregaste , tockovi 16col stop je problem kad se traze gume, koje su zato i skupe. , slicnu masinu ima i GPZ900R ALI SA DRUGACIJOM GLAVOM i karburatorima. ima oko 130 ks solidan motor mada tezak i ima problema sa kvalitetom materijala za izradu . obicno im ode cementacija na bregastim i klackalicama pa imas problem nemozes ga ustelovat da lijepo radi. inace je mnogo tezak ima 270kg i nema neku vrijednost. tesko je naci odlican primjerak. mnogo je sirok i tezak to mi se nesvidja. bolje trazi GPZ900R

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 83 postova

da ,BRACO ga pravi !!!

ali se nisam ranije sretao sa ovakvim motorom ,ovih dimenzija i kilaze ,pa reko da pitam zna li mu ko sta !

a evo i sta je BRACO uradio od njega !!!pa recite sta mislite !

PS.nije jos gotov!!!

post-4957-12879021432387_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 111 postova
  • Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter

gpz 1000rx je odlican,ja sam ga imao,samo ga dotjeraj malo i miran si,nepoderiva masina ;)

• Drug član, 1854 postova

njegov naslednik je ZX10 R

ne bih da sitničarim za jedno slovo (ovo R) ali to slovo označava 14-15 godina razlike i potpuno novi model.  :D

naslednik je zx10.  :)

• U prolazu, 83 postova

sto se tice R -a nije mi mnogo vazno jer je prerada u pitanju ,a zna se sta se preradjuje ,bitno mi je vase misljenje o 'postojecem !!

guma je stigla ,i dobra je ,hvala !!!

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: ZUNDAPP KS 750

njegov naslednik je ZX10 R

ne bih da sitničarim za jedno slovo (ovo R) ali to slovo označava 14-15 godina razlike i potpuno novi model.  :D

naslednik je zx10.  :)

vidi ako cemo o naj sitnijim detaljim  onda nek sve de u k da znas

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: Panasonic 89.

GPZ je bila moja prva veća makina, i možeš misliti kako mi je bilo sa mojih 75kg. Težak je sačuvaj bože, al je zato udoban, povlači odlično ukoliko ga ne upoređuješ s najnovijim R ovima. Kočenje je slabo za današnje pojmove. Ne troši puno i ima blesav zvuk (baš bih voleo da čujem ovu Bracinu tvorevinu).

Što se tiče brzine, evo ti primera. Jednom sam na skup išao sa dvojicom momaka, oni na ZX6 i R6 2001.god, oni sa saputnicima a ja sam. Ja sam ubacio u šestu kad smo ušli na auto put i više ga nisam šaltovao, a oni su poginuli šaltovajući da bi me pratili.

Ako ne računam menjač koji je bio loš kad sam ga kupio nisam imao nikakve kvarove iako je bio star 15 godina. Još uvek imam skoro ceo menjač pa ako ti ne daj bože bude trebao, javi se...

I da se lepo navozaš ;D

• Drug član, 1854 postova

vidim da su mi vrli admini izbrisali post i želim da ih pohvalim jer su revnosni. jbg zaslužio sam. ali ovaj put ću biti nežan za kolegu sa slabim živcima.

stevo druže, nisam imao nameru da te ispravljam i da se pravim pametan. stvar je u tome da ovaj forum čitaju i mlađi naraštaji koji tim putem dosta toga i uče. ralika nije samo u jednom slovu. to jedno slovo predstavlja potpuno novi model koji je izašao dobrih 15-ak godina kasnije, ima 50-ak kila manje i 60-ak ks više. e sad ako ti kažeš da je to sve zanemarljivo onda u redu.

kawasaki ima različite oznake nekih modela za evropsko i američko tržište. tako na primer zx12 i zx12r predstavljaju dva različita modela, i to prilično različita.

i smanji malo doživljaj.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja