Blackbite 7 Napisano Septembar 24, 2006 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo klinac 14 godina u indjiji pre par dana. Pao je sa skutera na subrotnu traku, nisam siguran da li je pre toga naleteo na auto, ili je auto izleteo ispred njega. Najtuznije je sto je ovo vec treci-cetvrti smrtni slucaj u indjiji za koji sam cuo u poslednjih nesto vise od godinu dana, i svi maloletni. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Septembar 24, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Strasno! Pa uradite nesto, pricajte sa njima kad god ih vidite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 24, 2006 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Indjija je postala u zadnje 2-3 godine skuter naselje, masovno ih kupuju i poistovecuju sa biciklovima i nikome na pada napamet da nesto moze da se desi . Npr. u staroj pazovi(odakle sam) se ne secam kad sam (i dali sam uopste) cuo da je neko pao s' motora, a ne nedaj boze poginuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Septembar 25, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda tamo nema motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2531 Napisano Septembar 25, 2006 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan A jos u novom moto magazinu daju kako nabudziti kineski skuter auu da ne malerisem bice ludnice sledece sezone :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 25, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 27, 2006 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan A jos u novom moto magazinu daju kako nabudziti kineski skuter auu da ne malerisem bice ludnice sledece sezone Mislim da je u tome najveci problem. Nemaju skuteri bez razloga blokadu, a nisu ni dizajnirani za vece brzine, al opet ako moze da ide 80kmh lakse ce se proda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Septembar 27, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a ako ide 120 km/h... ima kit, karb i spuh.... ufffffffff.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaja 0 Napisano Novembar 22, 2006 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Strasno,klinci prave haos svuda sa skuterima,a ovi im to dozvoljavaju za 1000 dinara poloze PSP i eto ti kao znaju shta treba i kako ,uzas!!!!!!! + ti mali usisivaci povuku kao ludi i eto belaja. Zaboli me uvek kad vidim da neko lezi a pored njega usisivac,a vidjam skoro svaki drugi dan u ovoj nashoj dzungli...... Pricalo se njima ili ne,moraju sami da ukapiraju da to nije samo sedi i gasssssss...... Aj da ne pametujem mnogo........sve se zna....... pozzzzzzzzzzzzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 22, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, nekada nema vozac si ili nisi. Videli ste sta se meni desilo. Toliko iskustva i predjenih kilometara, toliko ludovanja, toliko brze voznje, koje kakvih zajebancija na motoru, i na kraju normalnom voznjom te sjebe neko drugi a nisi imao vremena da odreagujes. Mozda je taj decko poginuo tudjom krivicom kao sto sam ja mogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaja 0 Napisano Novembar 22, 2006 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan znam znam ,svi smo mi padali i bilo je svasta...... ali ovo je nehumano,dash detetu od 14 godina mogucnost,da nedaj boze ni ne dozivi punoletstvo...... a o kacigama i da se ne prica,niko ne nosi.......svi hoce da budu vidjeni... to me strasno nervira.........i tako zuje,bleje okolo samo ne brinu o sebi... sve za hiljadu dinara druze,uzas......i boooooooom i posle je kriv neko drugi...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 22, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jeste sve to tacno, kacigu treba nositi. Ja sam tek sad shvatio neke stvari posto nikada u zivotu nisam pao sa motora niti imao neku nesrecu pre ove. Da nisam imao kacigu ko zna sta bi sada bilo sa mnom posto sam se docekao na glavu sa visine od nekih dva metra. I ne razumem sto je nehumano dati detetu od 14 godina da vozi motor ako ume da ga upotrebi kako treba jer ja sam vozio i kao mnogo mladji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaja 0 Napisano Novembar 22, 2006 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan nazalost,oni ne korsite `to` kako treba ..... zato ja malo i p..... a promeniti nista ne mogu....... osim shto `tupim` bezveze.... odoh da zajasim masinu,gotovo sa poslom za danas....malo zima.... ali kad znam da me ceka hladno pivce....prosto sam srecan.... :twisted: josh liga shampionaaaaaaaa pozzzz druze,drago mi je da smo razgovarali..... vidimo se uskoro...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 22, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem u skuterima vec u vozcima ima klinaca od 10-12 godina koji bruka voze i vode racuna vise nego pola nas, a opet ima likova od 30 i vise godina koji ne vode racuna ni o sebi ni o drugima! U Indjiji konkretno i pre su klinci vozili motore, samo nisu bili skuteri nego Tomosi ali kad otreses ne bitno je sa cega si otresao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaja 0 Napisano Novembar 23, 2006 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se....... Sami sebe cuvati moramo naravno + paziti na svakojake budale koje ne gledaju kuda voze(nazalost ima ih previse).... pamet u glavu i to je..... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 24, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Jeste sve to tacno' date=' kacigu treba nositi.Ja sam tek sad shvatio neke stvari posto nikada u zivotu nisam pao sa motora niti imao neku nesrecu pre ove. Da nisam imao kacigu ko zna sta bi sada bilo sa mnom posto sam se docekao na glavu sa visine od nekih dva metra. I ne razumem sto je nehumano dati detetu od 14 godina da vozi motor ako ume da ga upotrebi kako treba jer ja sam vozio i kao mnogo mladji.[/quote'] Da li barem sad naslucujes da postoji mnogo stvari koje ces tek videti ili doziveti? I da razmisljajuci o onome sto ti govore ljudi koji imaju 2-3x vise zivota od tebe mozes mnogo toga loseg da ibegnes. Starog coveka slusaj, ali ne idi za njim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...