Happyface 0 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemoon city Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da se zamlacujemo,pa od kada se pojavio 1998god. pa do danas-R1 je tata svim motorima. Svake godine se trude da naprave nesto bolje i Suzuki i Kawa (Hondi se vise i ne trudi),ali DZABA,DZABA ;D kad se pojavio R1 bio im je trn u oku,sada je vec panj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 8, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ,ali DZABA,DZABA Mozes da bezis, presticete KAWA, KAWA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan ,ali DZABA,DZABA Mozes da bezis, presticete KAWA, KAWA ;D dok se ne pokvari pokvari ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Tzv recall je sasvim normalna stvar i to ćete naći za svakog proizvođača koliko god želite, što ne znači da vaš motocikl ne valja. Druga stvar koja me više zanima kako naši uvoznici reaguju na to i da li su ažurni da obaveste njihove klijente Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cemix 0 Napisano Mart 28, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Drugi sigurnosni opoziv obuhvaća TPS senzor na modelima YZF-R1, FZ6N/S, FJR1300/A, TDM900/A, MT-01, XV1700PCÂ i XT660R/X godišta od 2002. do 2005. godine. U malom broju slučajeva, rad u praznom hodu može postati nestabilan što može dovesti do zatajenja rada motora. Ja sam imao ovaj problem na svom motoru. Kupio motor proslo leto (jos 2 meseca garancija) i u decembru mi pocne da mi pravi probleme taj senzor. Otero ga u servis i promenjen mi je dio besplatno. Yamaha je oznacile sve motore iz te serije da mi se promeni taj senzor besplatno bez obzira kada ce se to napraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Drugi sigurnosni opoziv obuhvaća TPS senzor na modelima YZF-R1, FZ6N/S, FJR1300/A, TDM900/A, MT-01, XV1700PCÂ i XT660R/X godišta od 2002. do 2005. godine. U malom broju slučajeva, rad u praznom hodu može postati nestabilan što može dovesti do zatajenja rada motora. Ja sam imao ovaj problem na svom motoru. Kupio motor proslo leto (jos 2 meseca garancija) i u decembru mi pocne da mi pravi probleme taj senzor. Otero ga u servis i promenjen mi je dio besplatno. Yamaha je oznacile sve motore iz te serije da mi se promeni taj senzor besplatno bez obzira kada ce se to napraviti. To ti se desilo ovde u Srbiji ili u engleskoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cemix 0 Napisano Mart 28, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan U Engleskoj. Samo ne vidim zasto bi to trebalo da ima ikakve veze, jel ako je dio neispravan i oni ga besplatno menjaju svaki ovlasteni diler kad to napravi dobija pare nazad od Yamahe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan zato se pravi sportski motori prave u italii...!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam u ovoj temi da i na GSX-R 1000 K6 postoji problem sa ramom pa me zanima kako je to moguce?! Kakav problem moze postojati sa ramom osim da nesto nije dobro pricvrsceno? Bilo kako bilo, sto rece Dule, to je sasvim normalna pojava u auto i moto industriji. Pa i mercedes je x puta pozivao nove vlasnike da dodju na vanredni servis pa nema govora o tome da nije kvalitetan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan u sustini to je samo dokaz da je prozivodjac odgovoran i ozbiljan....! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Frame recall za GSXR1000 K5 i K6 je aktuelan u Americi, Kanadi koliko znam možda i Australiji. Interesantno da nas niko nije obavestio zvanično iako sam ja 19.01.2009 poslao informacije kod dva uvoznika. Moguće da još nije aktuelno u Evropi... Problem sa ramom se sastoji u tome da hoće da se prelomi kod teških frontalnih udaraca ili padova U normalnoj eksploataciji nema problema ali ako dođe do težeg pada ram treba detaljno pregledati. To sam viđao i na K7, K8. Sa druge strane ako se bilo koji ram ne prelomi tada se pokrivi i gubi se geometrija što je veoma opasno na motoru sa blizu 180 ks kojim se tada veoma teško upravlja. Što se tiče reklamacija kod bilo kog proizvođača ima ih dosta čitavi su spiskovi modela i reklamacija pa čak i za modele 2009 Koga zanima neka pogleda http://www.automotive.com/motorcycle-recalls/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tema je je otvorena sa namerom da se vidi kako to funkcionise kod nas u srbiji a ne da bi se prozivala neke marka. Neko je malo otisao u off ali namera bila da se informisemo kako rade nasi dileri i da li postoji mogucnost da neko od nas vozi motor koji moze potencionalno da bude opasan a da vlasnik nije toga svestan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...