Nikolić97 17 Napisano pre 11 sati U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha Xtx 660 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju motor iz naslova, u jako dobrom stanju za svoje godine. Motor se vozi svakodnevno, kupljen 1. juna 2023. godine u 3T Racing Balosave, malo pre toga uvezen iz Berna, sa tadasnjih oko 38 000 na satu, cuvam fotografije na racunaru prilikom kupovine. Licno sam radio redovne servise na 5000-5500km otprilike, za sta imam racune kod sebe, a i takodje imam fotografije aman od svih servisa. Ja sam prvi i jedini vlasnik u Srbiji, i za ove 4 sezone sa istim presao skoro 40 000km. Vise puta se odvezao na more u Crnu Goru, Durmitor uzduz i popreko par puta, SH 20 u Albaniji, Bosna dosta puta, jedino mi ostade zal za Transfagarasanom, al to sam sacuvao za buduci motor Pre nekih 700km odradjen mali servis, sipao Repsol 10w50 full sintetiku, poseduje K&N filter vazduha. Zadnje plocice zamenjene pred sezonu ( Ferodo ) a prednje plocice na kraju prosle sezone, takodje Ferodo, prednja guma u odlicnom stanju Michelin Road 5, dok je zadnja za zamenu bukvalno, i to je jedino od ulaganja u motor trenutno. Akumulator nov BT prosle sezone kupljen, imam i stari Yuasa koji je zapravo funkcionisao i tad ( ne znam sto sam menjao ). Da, na motoru su DRAGON ADA izduvi sa granama do ispod motora, imam komplet DB kilere, zvuk je brutalan. Motor je u saobracajnoj 35,3 kw kao i vecina, tako da ne podleze A2 kategoriji kao sto po oglasima svi lazu vidim. Inace motor sam farbao jer sam imao dva sitna pada, prvi je pocetnicka greska, kocenje prednjom na peskovitoj povrsini pri 25 kmh a drugi je udarac u kera na sred puta i tu je bilo solidno klizanje, ali je sve to sredjeno mahom, vide se tragovi klizanja po metalnim delovima, al nista ekstremno primetno, jbg. To je to uglavnom, na satu sad oko 77 000km cini mi se. I na kraju glavno, cisto da se razumemo, motor nije za duga putovanja iako sam ga ja koristio za to, previse vibracija, previse trzanja, nije za to definitivno, i ako neko kupuje s tom namerom preporucujem da zaobidje ovakav tip motora generalno. Prodajem ga iskljucivo jer skupljam pare Boze zdravlja samo, sledece sezone, mozda vec i na sajmu, planiram kupovinu turing motora, tj konkretno nov Suzukijev model, SV7 GX, i nista drugo Cena motora bi bila 3700E uz normalno korekciju cene prilikom pregleda i probe motora. Prevod je obavezan odmah, ne zelim probleme, motor se vodi na mene uredno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...