Scylla 30 Napisano pre 11 sati U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da kupim zontes 368e i zeleo bih da mu uradim keramicku zastitu i obojim felne, da li imate neke preporuke gde da uradim to i kolko bi kostalo? pitao sam na 2 mesta i oboje su mi rekli 300e (samo za keramicku zastitu) (beograd) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5211 Napisano pre 4 sati Drug član, 3168 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare bolje PPF foliju odradiš i miran si... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 438 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Ma kupiš kinesku keramiku na Temu za cca 1000din, imaš za kola, motor i ostane još. Odradiš motor sam za pola sata. Bar tako sam ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...