Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia Shiver 750 GT

Recommended Posts

• Drug član, 981 postova
  • Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N

Pošto mi je ćera napunila 12 godina i počela da se voza sa mnom, odlucio sam da se posle jače od 6 prelepih godina rastanem sa mojom italijankom i predjem na nesto “pitomije” te smo nam pazarili XAdv…

Posto prodajem za mene SAVRŠEN motor, biće ovo poduži oglas, te ne zamerite :)

Fotka od malopre:

IMG_2001.thumb.jpeg.58f8260d131c79f27e8b0d0702d929c0.jpeg

Aprilia Shiver 750 GT , 2010godiste, na satu 40800km. V-Twin sa 95HP, USD viljuskom, Ride By Wire. Verzija sa ABSom. ima 3 moda voznje, Sport, Touring i Rain. 

Registorovan do 5.2027.

gospodin Ranko mu pre 10ak dana uradio mali servis u ZR…pre toga ga je kacio i na official dijagnostiku, isproveravao sve sto moze i uradio poslednji update koji je izasao za nju.

Kako je po meni to jedan od najlepših motora, i shodno činjenici da mu nikad nisam našao manu - mislio sam da ću ga voziti zauvek…to je dovelo do toga da sam za vreme posedovanja istog kupio čini mi se sve što je za taj motor ikada napravljeno od artermarket i dodatne opreme (sem auspuha - jer sa fabrickim po meni najlepšu zadnjicu, a zvuk je vise nego dobar pa mi to nikad nije imalo smisla menjati)

Oprema koju posedujem:

Po meni najbitnija stvar: Fat Duc o2 emulator. Zbog euronormi, ovaj motor u fabrickom stanju ima problem sa trzanjem na dodavanju gasa…neko se navikne - a nekome poput mene je to bio dovoljan razlog da ga prodam na samom pocetku…ekipa sa aprilia foruma mi otvorila oci i rešila Fat Duc o2 emulator. Drugi motor, i verujem da neko ko vozi fabricki ne bi poverovao da je to isti motor sa njim.

Kappa nosač centralnog kofera i Kappa K53 kofer. 

Skinute originalne rucice suvozača idu uz motor

Crveno mačje oko pored tablice koje ima led diode kad se stisne kocnica (ali nije povezano na svetlo)

Givi vetrobran…ovo sam vijao od kad sam ga kupio, i naletim na njega prosle godine. nikad do tada nije bio ni na jednim oglasima, ni po kojoj ceni..moj najdrazi komad opreme na njemu…

Fabricki naravno ide uz motor.

IMG_2015.jpeg.6d737ac51b4d520704a9b656c84d4cca.jpeg

Sve u prednjem faru su led bela svetla, i kratko i dugacko i pozicija, drugi far  estetski ali još važnije mnogo bolja vidljivost.

Zastitna nalepnica na satu, plus par rezervnih

To je na motoru, a ostalo sto imam a nije na motoru ili nije montirano je sledeca oprema: 

ConStands Power Flex dizalica - dizalica koja se kaci na ram i dize oba tocka. Postoje adapteri za razne modele motora (na zalost xadv nema tu mogucnost, inace bih ovo sigurno ostavio sebi) - ova sa prve fotke gore!

Bagster kozna navlaka za tank + Bagster Stunt tankbag torba u savrsenom stanju

IMG_2008.jpeg.870122188a6a60e05560ef84c9ea6b55.jpegIMG_2009.thumb.jpeg.0612ffa557409ec83675abd8bfb6741e.jpeg

Dorsoduro štitnici ruku (4 komada)

GIVI 3D600 EASYLOCK polutvrdi bočni koferi i nosači bočnih kofera, sa tri ključa u savrsenom stanju

IMG_2010.thumb.jpeg.aa2358395008e236686feebdc72c681b.jpeg

Shiver zastita hladnjaka

DNA High Performance filter  vazduha

Oxford grejaci ručica - novo

Dnevna/Maglenke svetla i nosači za dnevna svetla - novo

4 kutije rezervnih delova…od kompletne struje, preko abs pumpe, zadnjeg amortizera, ride-by-wire, migavaca…nije sve na fotki

IMG_2011.thumb.jpeg.a6272ea9a5eb7e76eb4cd16fac0c9865.jpeg

Dijagnostički kabel za GuzziDiag (Omogućuje čitanje i brisanje kodova grešaka, praćenje rada senzora u realnom vremenu te resetiranje TPS-a (klapne gasa) nakon servisa)

Sigurno sam nesto zaboravio…do utorka sam van drzave, a stvarno sam hteo sve da fotkam. Ubi me posao ove nedelje, nista nisam postigao…to ce morati da sačeka da se vratim, a do tada okacim ove fotke koje imam u telefonu..

Za početak ga neću oglašavati van BJB, da probamo da ostane u “familiji”…

Cena za motor:4500

Cena za motor i apsolutno sve sto posedujem za njega 5000

Ako ode samo motor, ostatak delova ću da prodajem pojedinačno…

IMG_2012.thumb.jpeg.101919ce28533b08d18fb22d534e9ae3.jpegIMG_2013.thumb.jpeg.4e582a8a952cc48c2f3ae526fb39041a.jpegIMG_2014.thumb.jpeg.ca027b03b25ba1acfd4362398579691d.jpeg

Promenio član zlig0r
  • Sviđa mi se 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 981 postova

Kao sto rekoh, svasta sam sigurno zaboravio, na primer imam lanac i lancanike koji su u  vise nego dobrom stanju, ja ih skinuo jer sam stavio nove…takodje sam preventivno zamenio plasticni propeler vodene pumpe, i imam stari kom nista ne fali…cini mi se i smeringe i gumice potrebne za tu akciju….

ma ko zna sta cu jos izbunariti kad se vrnem kući 🤣

Promenio član zlig0r
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 981 postova

Kako se sta setim, dopisacu, a u utorak kad se vratim bacam se na fotkanje svega…

prilicno sam siguran da sam aku zamenio na pocetku sezone. 
na aku je zakačen intAct Battery-Guard pa se kompletan monitoring i chekiranje stanja akumulatora odvija preko aplikacije na telefonu…temeratura, punjenje, voltaza…

umesto fabrickog upaljaca pored sata, stavljen je voltmetar sa usb-c i obicnim usbeom, i radi samo dok je motor pod kontaktom

Promenio član zlig0r

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja