zlig0r 2103 Napisano Ponedeljak u 16:04 (promenjeno) Drug član, 976 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hocu da kupim sebi Hondu X-Adv…za sad vijam drugu generaciju (2021+)…maximalan budzet mi do 11000€… Ne bežim ni od prve generacija ako je dobra priča, ali je za sad prednost na drugoj… Ako neko ima ponudu ili info na ovu temu - slobodno nek mi se javi… Promenio Ponedeljak u 16:05 član zlig0r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valsorim 80 Napisano Ponedeljak u 16:51 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT07 2014. Prijavi odgovor kao problematičan Ima zanimljiv oglas u delu za prodaju, kolega sa foruma @Mikec prodaje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3396 Napisano Ponedeljak u 18:15 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan @zlig0r 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2103 Napisano Ponedeljak u 19:10 (promenjeno) Drug član, 976 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Ne stajte mi na muku, taj motor mi je bio na prvom mestu…bio sam sa kolegom, honda je bombona, ali ne mogu da dobacim do njegove cifre, 11k mi je maksimum sa pozajmljenim parama…nemam nacina da dodam još, a kolegi srećna prodaja Promenio Utorak u 06:06 član zlig0r 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15848 Napisano Utorak u 10:02 Ne silazi, 6333 postova Prijavi odgovor kao problematičan E jebem mu misa on daje za 11.500 ti imas 11.000 i ne mozete da se nadjete jos ste komsije. Nadjite neku soluciju na kraju cete se obojica kajati 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...