DUKI 215 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je super,vojni motor nije pravljen da bude lep vec da zavrsava "poso" u teskim uslovima,da bude pouzdan,da nikada ne stane ali samo jedan detalj bi mu odmah promenio a to je onaj far na prikolici,mnogo grdno izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nigde ne vidoh koje su mu dimenzije guma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Wheels: Interchangeable Tire size 4,00-19” kapiram da je felna 19ica, ovo 4, ako se radi o incima je 100mm, valjda sirina.... ali i dalje fali jedna od dimenzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Wheels: Interchangeable Tire size 4,00-19” kapiram da je felna 19ica, ovo 4, ako se radi o incima je 100mm, valjda sirina.... ali i dalje fali jedna od dimenzija Mislim da ne fali ta treca dimenzija. To je onda klasicna guma bez onoga /(kroz) Znaci da je visina 100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan ne bi me cudilo da koristi pune gume,hahhahaa....jebeno je dobar,mada bih vise voleo da je tricikla,da nazad ima tovarni prostor i dva tocka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ga je danas vozio onaj ludak na Discoveriju shto mora sve da proba sa motorima .. trka negde u sibiru ... sve ludaci sa prikolicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1930 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ima i kanister za gorivo na prikolici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Februar 26, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ga je danas vozio onaj ludak na Discoveriju shto mora sve da proba sa motorima .. trka negde u sibiru ... sve ludaci sa prikolicama Smiley Da, a posle je obisao krug i negde u Engleskoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ruuuuuuuuuuuuuužan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Februar 26, 2009 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sad pitanje za zaljubljenike u oldtajmere... da li je Cindap iz II sv rata imao diferencijal ili ne, posto ga Ural nema? Ako mislis na onaj 750, imao je diferencijal i ukljucivao se nogom, cak nehotice, sto je i razlog zbog koga je mali broj ocuvanih-mnogi su slupani, kad se ukljuci diferencijal skoro da nema upravljanja. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sad pitanje za zaljubljenike u oldtajmere... da li je Cindap iz II sv rata imao diferencijal ili ne, posto ga Ural nema? Ako mislis na onaj 750, imao je diferencijal i ukljucivao se nogom, cak nehotice, sto je i razlog zbog koga je mali broj ocuvanih-mnogi su slupani, kad se ukljuci diferencijal skoro da nema upravljanja. :o Kako onda upravlja Ural ,jer ako nema diferencijal to znaci da je direktna veza na oba tocka i to dode isto kao da ima diferencijal sa ukljucenom blokadom. @ doktor Kada kazes ukljucen diferencijal ,vjerovatno mislis na ukljucenu blokadu diferencijala ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 26, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan znam od pre da je ural primer ruskog black ops Istorija najpoznatijeg Ruskog motocikla počinje 1939. godine za vreme drugog svetskog rata. U toj godini, Ruski inžinjeri kupili su tri BMW-a sa kočijama preko Švedske sa namerom da ih iskoriste za razvoj motocikla za potrebu Ruske vojske. Kopirajući svaki deo, počeli su da proizvode stotinu kopija Nemačkog motora u novoizgrađenoj fabricu u Moskvi. Pošto su nacističke snage napredovale, fabrika je premeštena na Istok, u bezbednost planina Ural (odavde potiče I ime koje se koristi od 50 tih godina), u grad Irbit. Tu se proizvodnja nastavila u preuređenoj pivari! od srafa do srafa... ko nashi kad su pravili fap kamione pa prekopirali mercedes 99,6% promenili znak i stavili veci branik extra... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan znam od pre da je ural primer ruskog black ops Istorija najpoznatijeg Ruskog motocikla počinje 1939. godine za vreme drugog svetskog rata. U toj godini, Ruski inžinjeri kupili su tri BMW-a sa kočijama preko Švedske sa namerom da ih iskoriste za razvoj motocikla za potrebu Ruske vojske. Kopirajući svaki deo, počeli su da proizvode stotinu kopija Nemačkog motora u novoizgrađenoj fabricu u Moskvi. Pošto su nacističke snage napredovale, fabrika je premeštena na Istok, u bezbednost planina Ural (odavde potiče I ime koje se koristi od 50 tih godina), u grad Irbit. Tu se proizvodnja nastavila u preuređenoj pivari! od srafa do srafa... ko nashi kad su pravili fap kamione pa prekopirali mercedes 99,6% promenili znak i stavili veci branik extra... 'ebo te Mercedes ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 26, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan mercedes mi ne diraj ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Februar 26, 2009 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sad pitanje za zaljubljenike u oldtajmere... da li je Cindap iz II sv rata imao diferencijal ili ne, posto ga Ural nema? Ako mislis na onaj 750, imao je diferencijal i ukljucivao se nogom, cak nehotice, sto je i razlog zbog koga je mali broj ocuvanih-mnogi su slupani, kad se ukljuci diferencijal skoro da nema upravljanja. :o Kako onda upravlja Ural ,jer ako nema diferencijal to znaci da je direktna veza na oba tocka i to dode isto kao da ima diferencijal sa ukljucenom blokadom. @ doktor Kada kazes ukljucen diferencijal ,vjerovatno mislis na ukljucenu blokadu diferencijala ? U pravu si Vanja, jedno mislim drugo pisem. Hvala na ispravci, mislio sam blokadu diferencijala. Gledao sam u nekoj emisiji o WWII da su bas zbog toga mogli da izvuku lakse kamione iz blata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan ocem ga! sa ili bRez prikoljic! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam gledao emisiju gde ga je vozio neki Englez (u Rusiji postoje trke Urala, e on je kao probao da ucestvuje na njima). Lik je prvo malo kukao na tesko upravljanje, ali je na kraju rekao da masina je..e keve i da ne postoji teren koji ne moze da podnese. Skoro sam video da je neko na forumu trazio da ga kupi, pa ako ga je uzeo mogao bi prenese iskustva iz prve ruke Bas tako i izgleda, ne znam koji mi je lepsi dal' pustinja il' sumska varijanta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Vanja, jedno mislim drugo pisem. Hvala na ispravci, mislio sam blokadu diferencijala. Gledao sam u nekoj emisiji o WWII da su bas zbog toga mogli da izvuku lakse kamione iz blata. Imao je osim blokade diferencijala i reduktor, tako da je sa svojih 27KS mogao da slepa manje kamione. Osovina prednjeg tocka bila je produzena kako bi na nju mogao da stane vojnik i izbalansira motocikl pri savladavanju velikih uspona! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Vanja, jedno mislim drugo pisem. Hvala na ispravci, mislio sam blokadu diferencijala. Gledao sam u nekoj emisiji o WWII da su bas zbog toga mogli da izvuku lakse kamione iz blata. Imao je osim blokade diferencijala i reduktor, tako da je sa svojih 27KS mogao da slepa manje kamione. Osovina prednjeg tocka bila je produzena kako bi na nju mogao da stane vojnik i izbalansira motocikl pri savladavanju velikih uspona! jebena baba...ocu ja dva komada..jedan pustinjski jedan sumski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...