rewiner 0 Napisano Septembar 24, 2006 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zivim u Bg, imam nepunih 30g, i NARAVNO volim motore. Trenutno vozim R1, nemam dozvolu i nameravam da ga prodam( ne zbog dozvole). Cudio sam se kako postavim oglas on za koji sat nestane. Medjutim, kako rekoh na pocetku kad mora, mora............... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fenix 0 Napisano Septembar 24, 2006 U prolazu, 19 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pravila pravila... U svakom slucaju dobrodosao i srecna prodaja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Septembar 24, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2531 Napisano Septembar 24, 2006 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 25, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Septembar 25, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Welcome! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 25, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Cudio sam se kako postavim oglas on za koji sat nestane. Mora da je neka greška... Dobrodošao! Jel da da je lepše s kultur(N)om :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 25, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi Hondu :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9466 Napisano Septembar 25, 2006 Drug član, 4363 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Septembar 26, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VeNoM 35 Napisano Octobar 1, 2006 U prolazu, 29 postova Lokacija: JA-god-InA Motocikl: MaxX 125cc, XCitinG 500Ri Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošlica i od mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...