mrle 11244 Napisano Subota u 12:17 nekrunisani kralj moto cigana, 3350 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Imam 5 komada, neka bude po 50e, nova neotpakovana. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 453 Napisano Subota u 12:33 Zainteresovan, 456 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo plot? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11244 Napisano Subota u 13:35 nekrunisani kralj moto cigana, 3350 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vrata,bez štoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 3152 Napisano Subota u 13:59 Drug član, 1100 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je debljine 40mm,može da se napravi alu Štok + brodske šarkePoslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7524 Napisano Subota u 15:31 Enduraš, 6768 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tako nabavio vrata bez stoka, kad sam hteo da napravim štokove, jeftinije mi bilo da kupim vrata sa štokovima nego da mi ih neko pravi. Vrata su i dalje na tavanu... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...