bradivoje 19 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Niš Motocikl: ex BMW F650 F, ex KLE 500, ex Honda Trans, BMW 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Iz Niša sam, pa me interesuje put Sarajevo - Visoko - Fojnica - Gornji Vakuf - Prozor - Tomislavgrad - Livno - Bosansko Grahovo - Knin - Šibenik. Mislim da nijednom nisam video taj put u komentarima. Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZGS 134 Napisano pre 5 sati U prolazu, 63 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200RT, Benelli TRK502X Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bradivoje said: Pozdrav! Iz Niša sam, pa me interesuje put Sarajevo - Visoko - Fojnica - Gornji Vakuf - Prozor - Tomislavgrad - Livno - Bosansko Grahovo - Knin - Šibenik. Mislim da nijednom nisam video taj put u komentarima. Pozdrav!!! Nikako ne preporučujem Fojnica - G.Vakuf. Makadam, 15 km baš izuzetno loš! Pristojne varijante SA - Lašvanska dolina (Vitez) - N. Travnik - Bugojno ili SA - Jablanica - Blidinje - Posušje - Imotski Ima još mogućnosti ali tvoja je najgora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 446 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno Livno - Bosansko Grahovo sam vozio pre jedno 5-7god i tada je to bio baš lep utisak na mene. Vozi se uglavnom na nasipu dolinom, planine sa obe strane, lepe krivine, strava asfalt. Ja se razvezao, sve sam vozio 120-170 kolima, a oko mene motori na sve strane (činilo mi se da dolaze iz HR da voze tuda). Ostatak do Šibenika prosečno dobri putevi. Magistrale u HR su uglavnom bolje nego kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4787 Napisano pre 2 sati Drug član, 1220 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Istrpi auto put do Konjica, onda Jablanica- v 1.0 Blidinje- Tomislavgrad v 2.0 Prozor-Ramsko jezero- Tomislavgrad -Šuica (meni bolji put do Livna nego kraj Buškog jezera i veće šanse da se vide divlji konji)- Grahovo- Knin i onda po želji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bradivoje 19 Napisano pre 33 minuta Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Niš Motocikl: ex BMW F650 F, ex KLE 500, ex Honda Trans, BMW 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan ZGS ... koliko je užasan put Fojnica - G. Vakuf? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...