GixxerK6 907 Napisano Utorak u 05:54 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, APRILIA RSV4 E5 Prijavi odgovor kao problematičan U principu proizvođač treba da pravi matematiku za najgori scenario, gde će neko sa 890R da vozi ozbiljan off i skače a da će većina da vozi soft off i briska njihov lep motor i da prema tome pravi projekciju troškova u garantnom roku koja je ugrađena u prodajnu cenu. Realizacija garancije je nešto gde dolazi do stucanja i ja kad kupim nov motor to i očekujem ako se desi nešto što je za njih ozbiljan zadatak. Znate, svaki salon je lep sa novim vozilima i sve sija i miriše ali mi kao kupci nemamo pojma o njihovoj unutrašnjoj organizaciji, zaposlenima, kompetencijama, budžetu za opremu/delove, dostupnosti delova itd Odnosi se na svako preduzeće koje pruža usluge i sa njima imate neki tzv ugovor što je ovde garancija ili servisna podrška Njihova unutrašnja organizacija ih ne oslobađa od obaveze ali to ne znači da će stvar biti rešena onako kako vi očekujete. Da pišete u KTM Austrija... znaš kada će stići odgovor, nikad, ne bih uopšte živeo u toj nadi. Probali smo već za vrlo jednostavna pitanja. Uglavnom ja sa mojim KTM 890 sokocalom starim 4 meseca gledam juče već 5500km što je za mene extremno mnogo za taj period, ide mali samo tako sa Deltom ili ne svejedno. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...