dane@ 98 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Brate, imas baner gone, pogledaj tel, i okreni ih... Sto volim ovakve odgovore Da li bi mogao da mi objasnis sta nije uredu sa mojim odgovorom ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Brate, imas baner gone, pogledaj tel, i okreni ih... Sto volim ovakve odgovore Da li bi mogao da mi objasnis sta nije uredu sa mojim odgovorom ??? Naravno. Bespotreban je. A evo ti i razlog zasto sam pitao ovo. Mozda su ljudi pre kupili po nizoj ceni, pa me zanima i koliko je tad kostalo. Nisam ja to post-ovao zato sto me mrzi da okrenem broj telefona. To mi je cak i lakse. Mozda jos nekoga zanimaju te cene, pa da ne mora I ON da okrece broj telefona. ZATO postoje forumi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Februar 24, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Squi savetujem ti da ne kupujes nista pre sajma motora. Dodjes lepo na sajam pa izaberes sta ti treba po sajamskom popustu i do j..a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Brate, imas baner gone, pogledaj tel, i okreni ih... Sto volim ovakve odgovore Da li bi mogao da mi objasnis sta nije uredu sa mojim odgovorom ??? Naravno. Bespotreban je. A evo ti i razlog zasto sam pitao ovo. Mozda su ljudi pre kupili po nizoj ceni, pa me zanima i koliko je tad kostalo. Nisam ja to post-ovao zato sto me mrzi da okrenem broj telefona. To mi je cak i lakse. Mozda jos nekoga zanimaju te cene, pa da ne mora I ON da okrece broj telefona. ZATO postoje forumi. To koliko je nekad kostalo je stvarno irelevantan podatak... Ako vec znas zasto postoje forumi onda bi mogao i da naucis da ih koristis i da se pridrzavas pravila istih, no to nije na meni da ti skrecem paznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan A brate MENI nije irelevantan i mene zanima. Stavise JAKO mi je RELEVANTAN. I kasno je, vec si mi skrenuo paznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Na koji sajam mislis... kada... gde... ako je uskoro nece skoditi da uzmem jos jedan set jer ovo moje cudo ih trosi brze nego ja carape... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1968 Napisano Februar 24, 2009 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Beogradski sajam, 11-15. Mart... Pogledaj baner gore desno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Moze neko da mi kaze cene ovih lanaca u guevari? DID 530 ERV Chain Series Exclusive Racing Chain DID 525 ERV Chain Series Exclusive Racing Chain Zbog obaveza nismo baš tako često na forumu, tako da je bolje da pozoveš telefonom na 011/311-95-11 jer ćeš tako najbrže dobiti informaciju. A što se tiče ERV serije, D.I.D je od pred kraj prošle godine povukao 525 ERV i 530 ERV iz ponude. Mi na stanju imamo 520 ERV3 cena je 145 din po karici. Inače to je zbog svojih performansi najčešće korišćen lanac na takmičenjima. Za one koji ne znaju, taj lanac koriste Rossi, Edvards, Vermulen, Doviciozo.....kod nas M.Milovanović, N.Stojanović-Cvrle. Nadam se da sam pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na iscrpnom odgovoru. Znaci i meni, a verujem i jos nekima koji ce ovo procitati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na iscrpnom odgovoru. Znaci i meni, a verujem i jos nekima koji ce ovo procitati. Nema na čemu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...