DAR'C NS 262 Napisano Jun 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Podnožje Fruške gore- Banstol Motocikl: on two wheels Prijavi odgovor kao problematičan Kome treba ekstra prilika. Pantalone kao nove. Odgovaraju ko ima 90-95kg i do 185cm. Može proba ko je u prilici da dođe. Pantalone su jake i namenjene su za jesen-zimu. Tople su i kada se nose bez uloška, a sa istim bi mogli i na minus. Cena 15.000din. Protektori na kolenima i bokovima(sunđer). Deluje da nisu nikada korištene. Ja sam ih pokušao nositi ali nije to to sa 105kg i 183cm, jako tesno i neudobno, jedva sam ih zakopčao u struku, i to bez uloška, a sa uloškom vrv ih ne bi mogao ni obući ni zakopčati. Promenio Jun 22 član DAR'C NS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 262 Napisano Jul 17 (promenjeno) Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Podnožje Fruške gore- Banstol Motocikl: on two wheels Prijavi odgovor kao problematičan On 6/21/2026 at 7:13 PM, DAR'C NS said: Ponovo aktuelan oglas. SNIŽENA CENA na 8000din. Ipak sam nabavio druge, veće pantalone. Neka se neko baš lepo ponovi, pantalone su bukvalno kao nove. Sretna kupovina! Promenio Jul 17 član DAR'C NS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 262 Napisano Jul 18 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Podnožje Fruške gore- Banstol Motocikl: on two wheels Prijavi odgovor kao problematičan Cena dole još 2000din, sada za samo 6000din ekstra povoljno!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 262 Napisano Jul 18 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Podnožje Fruške gore- Banstol Motocikl: on two wheels Prijavi odgovor kao problematičan Otišle našem kolegi u Niš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...