Darko Mihajlovic 10241 Napisano Ponedeljak u 10:24 (promenjeno) Ne silazi, 2746 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde da postavim oglas pa ajde ovde. ... Ako neko poznaje nekog ko ima vespicu, ili tako neki retro motor , trebalo bi za snimanje nekog spota, za petak, 19.06 2026 na 2h.... 100e se placa. Moze i neki momčić sa curom da ispozira... Javite mi na 0641293476 Promenio Ponedeljak u 10:24 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12157 Napisano Ponedeljak u 10:47 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7937 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, ima vespa klub u BG, treba do njih doći. A i ima kolega na forumu što su kupili Royal Enfield motore, to je baš taj retro fazon Promenio Ponedeljak u 10:48 član Disko Nindža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11091 Napisano Ponedeljak u 10:51 nekrunisani kralj moto cigana, 3343 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega sa foruma, Dejan Vlaović, koji mu beše nick... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7868 Napisano Ponedeljak u 10:58 Ne silazi, 3460 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan U k Milosa izmedju policije i skretanja za urgentni ima vespi, moze i tamo da se pita, vazda neke vespe stoje na trotoaru. https://maps.app.goo.gl/CEwp8GG5wCAGnUZk7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9637 Napisano Ponedeljak u 15:28 Ne silazi, 3872 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Darko Mihajlovic said: Ako neko poznaje nekog ko ima vespicu, ili tako neki retro motor ...imam ja kawasaki versys 2012 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1385 Napisano Ponedeljak u 16:16 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: Adidas Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije daleko do mene, ima i Vespa a i Intruder pa biraj. Ne trebas ni placati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10241 Napisano Ponedeljak u 17:43 Ne silazi, 2746 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Resili smo !! Crvena vespa ce biti glumica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...