Vitez Koja 334 Napisano juče u 11:30 Zainteresovan, 216 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobijen na poklon, ali meni to ne treba. 6000din 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 334 Napisano juče u 11:55 Zainteresovan, 216 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i broj 064 34 43 086 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 399 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X, Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan Hmm... meni bi ovo trebalo. Koji je tačno model? Sent from my SM-S926B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 334 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Zainteresovan, 216 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Korto Malteze je napisao: Prodato Promenio pre 5 sati član Vitez Koja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...