Pirotehnicar 2806 Napisano Jun 10 (promenjeno) Mr., 670 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan U potrazi sam za desnim alu koferom za BMW GSA 1200/1250. Moj nastradao u saobracajnoj nezgodi juce Na svu srecu to je jedina steta na motoru Promenio Jun 10 član Pirotehnicar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6896 Napisano Jun 10 BJB Maxi Scooter Club, 1958 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sale bio je tamo na bmw grupi a tamo si, neko je nudio jedan kofer, ali nisam siguran jel levi ili desni? Čini mi se onaj dečko iz Požarevca @balkanlover70, ali nisam siguran? Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8445 Napisano Jun 10 Ne silazi, 3624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga nadjes do petka u Bg-u javi, idem za Banja luku u subotu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6896 Napisano Jun 10 BJB Maxi Scooter Club, 1958 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan A ne Ranko pomešao si. Moto vikend je u Trebinju, u Banja Luci je već bio Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8445 Napisano Jun 10 Ne silazi, 3624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gde svi ja kontra tako da je ipak Banja luka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1949 Napisano Jun 10 prisutan, 1384 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Pirotehnicar je napisao: U potrazi sam za desnim alu koferom za BMW GSA 1200/1250. Moj nastradao u saobracajnoj nezgodi juce Na svu srecu to je jedina steta na motoru Da nije tvoj BMW bez kofera u motelu u Banja Luci kod kružnog kod Centruma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 758 Napisano Jun 11 Drug član, 724 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL Prijavi odgovor kao problematičan Ako se radi o koferu koji je kod izduva (onaj manji) imam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 758 Napisano Jun 11 Drug član, 724 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 758 Napisano Jun 11 (promenjeno) Drug član, 724 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL Prijavi odgovor kao problematičan Tri bravice, jedna otvorena, nemam kljuc. Kofer je bez ostecenja Nslazi se u okolini Pozarevca +393405176203 viber/whatsapp Promenio Jun 11 član balkanlover70 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6896 Napisano Jun 11 BJB Maxi Scooter Club, 1958 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ako se radi o koferu koji je kod izduva (onaj manji) imam jaDa to je desni, ipak sam bio u pravu da ima, čak i ko ima Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8445 Napisano Jun 11 Ne silazi, 3624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan E jos kad bi se dogovorili pa da ga poteram kolegi u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 758 Napisano Jun 13 Drug član, 724 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL Prijavi odgovor kao problematičan Ja szm na BMW viber grupi postavio cenu 300 evra Ako neko smatra da cena ne odgovara robi neka slobodno ponudi svoju cenu - dogovor kucu gradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2806 Napisano Jun 14 Mr., 670 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan On 6/10/2026 at 2:11 PM, mali_zmaj said: Da nije tvoj BMW bez kofera u motelu u Banja Luci kod kružnog kod Centruma? Nije bio. Izvini tek sad vidjeh poruku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...