Jump to content

Moto Zajednica

Xmax 300 2025, garažiran 8400km

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 186 postova
  • Motocikl: on two wheels

Kupljen pre godinu u maju. Urađen servis na 1000, 5000 i sad za 500-600 će biti urađen na 9000km naravno u ovlašćenom servisu BAREL Novi Sad. Pažen i mažen. Nije prenoćio van garaže ni jedan dan. Vozio sam ga isključivo ja i to normalno, bez nekih krajnjih brzina i tako to. Stavljen kofer Yamaha 45l  nov u barelu, originalni nosač, držač(naravno imam račun). Kupujem drugi pa da mi ovaj ne stoji. Ne bih se cenkao ni nudio van ovog sajta, nadam se da će kupac doći iz naše zajednice. Cena 5500+ kofer i ostalo uz njega 700=ukupno 6200€. To je krajnja i fiksna cena. Sad je registrovan krajem maja. U garanciji do maja 2028 sa mogućnošću produženja za još 2 godine. Mislim da je tako. Sretna kupovina!

IMG_7390.jpeg

IMG_7387.jpeg

IMG_7386.jpeg

IMG_7385.jpeg

IMG_7384.jpeg

Promenio član DAR'C NS
  • Sviđa mi se 7

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Koja je računica budućeg kupca? Imao sam ponudu koja je ukinuta zbog promene politike u Barelu da ne otkupljuju staro za novo na 5500€ pa ga po toliko i prodajem. Kupac štedi u startu na razlici u ceni 1200€ i dobija registrovan motor godinu dana(skoro 200€)+ štedi na prvom servisu na 1000km 100€. Dolazimo do cifre od 1500€, nije ni malo. Ko želi skoro nov skuter i da “ušpara” to je to. Planiram kupovinu novog motora a možda i ostavim xmax-a kao drugi, ako ne pronađe novog vlasnika.

Promenio član DAR'C NS
  • Sviđa mi se 1

Kome treba maxi skuter ovo je dobra prilika, ide ko zmaj a troši ko upaljač🙂(još da nema tih obaveznih servisa na svake 4000km bilo bi savršenstvo)

Promenio član DAR'C NS

23 juna zakazan redovan servis u Barelu NS. Osim redovne provere i promene ulja, biće promenjen i filter vazduha. Registrovan, sa odličnim koferom originalnim yamaha od 45l. Svaka vožnja predstavlja novo uživanje. Kupcu bih poklonio i originalnu tunel torbu Yamaha. Šta više za poželeti…prodajem isključivo ovde, na ovom našem forumu a ako neko traži dobrog xmax-a 300 valjda će ga put nabasati na ovaj forum pa i na moju ponudu, ako i nije trenutno njegov član. Uzdam se u u članove ove zajednice koji mogu preporučiti nešto povoljno i pouzdano😉.

Promenio član DAR'C NS
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja