BaneZ 227 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1250 GS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam polomio jezičak na providnom viziru, a posedujem crni koji je došao kao dodatna oprema menjao bih ga za providni ako neko ima višak. Pretragom sam našao da je svojevremeno @BokyBoy tražio crni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24351 Napisano pre 9 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2959 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, BaneZ je napisao: Pošto sam polomio jezičak na providnom viziru, a posedujem crni koji je došao kao dodatna oprema menjao bih ga za providni ako neko ima višak. Pretragom sam našao da je svojevremeno @BokyBoy tražio crni. Imam providni koji nikada nisam stavio, ako ga nadjem, imas ga na poklon, kacigu sam olupao o beton, bas zbog tog jezicka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...