vujo032 3082 Napisano Maj 19 Drug član, 442 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Provlačeći se u garaži da nešto dohvatim, zakačim jaknom za ručicu, i polomim kljunić. U pitanju je Marauder GZ 250, a verujem da odgovara od još nekog Suzukija. Da li neko ima samo polugu, ili komplet ručku kočnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 3082 Napisano Maj 20 Drug član, 442 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Niko ništa, neki savet, prodavnica, servis ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9508 Napisano Maj 20 Ne silazi, 3835 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Daj još slika, drugi ugao. Ovo je teško za sagledati oblik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8408 Napisano Maj 20 Ne silazi, 1656 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda Motobike ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 3082 Napisano Maj 20 Drug član, 442 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Bor-i-slave je napisao: Mozda Motobike ima. Moj majstor je pokušavao da poruči preko njih, ali bezuspešno. Na sajtu ima, a kada poruči, ispada da nema. Čekao sam nedelju dana - i ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 3082 Napisano Maj 20 (promenjeno) Drug član, 442 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Daj još slika, drugi ugao. Ovo je teško za sagledati oblik Evo, skinuo sam. To što je umazana da vas ne zbuni, to je od lepka, jer sam bio stavio neku kožnu pletenicu, kao ukras Promenio Maj 20 član vujo032 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8408 Napisano Maj 20 Ne silazi, 1656 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze ovo Just a moment... MOTOBIKESHOP.RS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23866 Napisano Maj 21 Integrisan, 7722 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara sigurno od dosta modela, nije ni po cemu specijalna poluga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 3082 Napisano Maj 21 (promenjeno) Drug član, 442 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Bor-i-slave je napisao: jel moze ovo Just a moment... MOTOBIKESHOP.RS Poručio sam ovu - hvala, nadam se da će odgovarati, pozz Promenio Maj 21 član vujo032 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...