Dule1406 1 Napisano pre 3 sati U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri,imam problem na mojoj hondi cbr 600 f2 ona rucica na slavini koja pusta i zaustavlja gorivo se zaglavila i bilo mi je konstantno pusteno gorivo i majstor mi je to resio tako sto je stavio neko crevo mislim da je vakum koje ide do karburatora i kada se motor ugasi gorivo stane e sad nesto sam cackao oko motora i slucajno mi je spalo to crevo sa karburatora jel moze neko da mi kaze gde to ide da ga vratim da ne bi islo gorivo konstantno unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12015 Napisano pre 1 sat Hronični Motociklopata, 7877 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan To crevo I TREBA da stoji tamo, tako je motor iz fabrike izišao, to crevo ide na usisnu gumu između glave i karburatora, ima sisicu. Inače, F2 ima VAKUMSKU slavinu, koja radi na princip vakuma, slavina u sebi ima memebranu sa oprugom, koja je preko tog tankog creva povezana sa usisom, i kada verglaš i upališ usis napravi vakum membrana se pomeri i otvara protok goriva, kada se motor ugasi, nema vakuma i opruga zatvara gorivo automatski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule1406 1 Napisano pre 1 sat U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Disko Nindža hvala na pomoci,ali samo da pitam na koju od ove 4 usisne gume da stavim crevo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule1406 1 Napisano pre 1 sat U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika pa ako mozes kazi gde treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12015 Napisano pre 1 sat Hronični Motociklopata, 7877 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Skroz levu, pošto je i slavina sa leve strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule1406 1 Napisano pre 1 sat U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima tu neki pipak ili tako nesto gde se to crevo zakaci nisam sad kuci pa ne mogu da pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...