bradivoje 11 Napisano Subota u 17:50 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Dobr veče. Kupio sam pre dva dana F650GS i ovde sam video kako se zabravljuje volan. Ja sam ga zaključao... i ne mogu da ga otključam... Malo-malo pa vratim ključ u desno bez da mi otključa volan, ali pali mi se štop-svetlo pozadi, ali nikako ne daje svetlo kad ga palim. Savet??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 109 Napisano Subota u 17:57 Svrati ponekad, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 625DSX, Tomos a3 Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno mi se isto desilo prvi dan kada sam kupio f650gs U sustini treba da ides kljucem gore-dole da se nekako cela brava pomeri. I dok to radis, stavi volan u neki srednji polozaj, da ne bude zaglavljen ni levo ni desno, da bi poluga mogla da se pomeri. Svaki put kada "otkrijes" novi polozaj kljuca, protresi volan levo desno, da vidis da li si ga otkljucao, malo je cudan mehanizam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1707 Napisano Subota u 18:01 Drug član, 569 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vi me plasite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bradivoje 11 Napisano Subota u 18:19 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu.... probaću!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bradivoje 11 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Tloken... ne vredi! Svašta sam mu radio, ali ne vredi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2698 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Drug član, 486 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da siliš ključem, trebalo bi da je problem u klinu brave, da ostane u položaju zaključanog volana. Daj kontakt i radi volanom levo desno, ili probaj sitnim trzajima da ga dobiješ. Naprskaj WD-40 direktno u bravu, pa opet sve ponovi. Sigurno je zapekao mehanizam. Drugo rešenje : Promenio pre 10 sati član Luka9905 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...