CORLIJA 0 Napisano pre 6 sati (promenjeno) U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo sam na lika pre ~3 nedelje sa mojim Deauville-om NT700V koji je napravio polukruzni preko pune linije na levo, ispod mosta u Karadjordjevoj, jbg., eto desilo mi se posle 30+ godina da me ni ABS nije izvukao. Znam sve, tramvajske sine, kocka, ludilo, ok... iznenadio me je bas iza trougla gde dolaze ispod mosta, ja sam isao ka Kalisu. Lik izlete sa dvoje mladjih neka riba i tip i kao jesi ok, a ja vristim jer sam ostao bez jaja. Ok je sad, urgentni i lekovi, nije to poenta. Mada jeste bilo i smesno i zajebano... Elem, "Globos" osiguranje, ispunili smo evropski da on ne ostane bez dozvole i sa nekim kretenskim kaznama. Ne znam zasto nisam zvao murju. Motor, ne znam da li je savijen prednji kraj skroz, ili samo malo (poprilicna je steta). Jave mi neki izvestaj, samo sto je bio neki da slika... nikakva procena, nikakav odlazak kod mehanicara - posalju mi "procenu" sa nekom "amortizacijom". Kakav je to debilizam? Vozio sam ispravan motor, skrsio me sto me nije ni video, preko pune linije i sad mogu samo da dobijem neku kintu. A, motor ko ce da mi popravi? Je l' ima neka pomoc pre nego sto odem tamo da im pretim, pa na sud? Sad bar mogu opet da hodam, LOL EDIT: E, da i hvala puno ko ugleda i ako imate ideju; ljut sam sto nece da pokriju stetu, pa ne umem lepo ni da napisem... Promenio pre 6 sati član CORLIJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16592 Napisano pre 5 sati Integrisan, 8449 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu šta... Osiguranje će ti isplatiti tj. ponuditi neku cifru. Moj ti je savet da angažuješ agenciju koja će od osiguranja naplatiti sumu i za to uzimaju procenat. Ako ideš direktno, moraćeš malo da se natežeš. Osiguranje će pokušati da uplati neku manju cifru, itd. Sa tim parama sam popravljaš. Trebao si da zoveš policiju i da uz naplatu štete imaš i policijski zapisnik. To je osnova. Može i bez njega ali... Treba da se ima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CORLIJA 0 Napisano pre 5 sati U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam, hvala ti. Lik bi BAS najebao da sam zvao policiju na uvidjaj. Niko, nikad, sa mnom nije bio fer... rek'o ajde nije me ubio, pa bice ok. Nisam znao da su stoka u osiguranju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10814 Napisano pre 5 sati nekrunisani kralj moto cigana, 3329 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovaj radio procenu. Prvo su mi dali ponudu 300.000, posle je on izvukao 530.000 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 554 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 322 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Ima vise tih agencija, meni su izvukli dosta vise love od osiguranja nego sto mi je trebalo da popravim motor, a naplatili 12% proviziju. Doneo sam i zapisnik od lekara i tu su mi na povrede izvukli oko 130k dinara (otok na potkolenici + ogrebotine). Ali ja sam odmah zvao muriju da naprave zapisnik. Ovamo meni prete sa 30k i 3 meseca zabrane kad dam malo gasa gde nema ukljucenja i nigde nikog, a za to oduzimanje prednosti koje je najopasniji moguci prekrsaj ljudi nista ne placaju, nek plate barem kad naprave sranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9024 Napisano pre 4 sati -, 1916 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, CORLIJA said: Lik bi BAS najebao da sam zvao policiju na uvidjaj A tebe bilo zao? Nemoj se ljutis, al ispao si budala... Zovi onog sto ti Mrle poslao, povecace ti iznos sigurno. Ako kontaktiras neku vecu agenciju koja se bavi time racunaj da oni rade kao na traci i ne grabe bas toliko da naplate sto veci iznos. Advokat koji je u tome ili neka mala agencija ti je bolji izbor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...