Jump to content

Moto Zajednica

Skrsena Honda NT700VA

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova

Naleteo sam na lika pre ~3 nedelje sa mojim Deauville-om NT700V koji je napravio polukruzni preko pune linije na levo, ispod mosta u Karadjordjevoj, jbg., eto desilo mi se posle 30+ godina da me ni ABS nije izvukao. Znam sve, tramvajske sine, kocka, ludilo, ok... iznenadio me je bas iza trougla gde dolaze ispod mosta, ja sam isao ka Kalisu. 

Lik izlete sa dvoje mladjih neka riba i tip i kao jesi ok, a ja vristim jer sam ostao bez jaja. Ok je sad, urgentni i lekovi, nije to poenta. Mada jeste bilo i smesno i zajebano... 

Elem, "Globos" osiguranje, ispunili smo evropski da on ne ostane bez dozvole i sa nekim kretenskim kaznama. Ne znam zasto nisam zvao murju. Motor, ne znam da li je savijen prednji kraj skroz, ili samo malo (poprilicna je steta). :) Jave mi neki izvestaj, samo sto je bio neki da slika... nikakva procena, nikakav odlazak kod mehanicara - posalju mi "procenu" sa nekom "amortizacijom". 

Kakav je to debilizam? Vozio sam ispravan motor, skrsio me sto me nije ni video, preko pune linije i sad mogu samo da dobijem neku kintu. A, motor ko ce da mi popravi? Je l' ima neka pomoc pre nego sto odem tamo da im pretim, pa na sud? Sad bar mogu opet da hodam, LOL

EDIT: E, da i hvala puno ko ugleda i ako imate ideju; ljut sam sto nece da pokriju stetu, pa ne umem lepo ni da napisem...

Promenio član CORLIJA

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 8449 postova
  • Motocikl: TDM 900

Nema tu šta... Osiguranje će ti isplatiti tj. ponuditi neku cifru. Moj ti je savet da angažuješ agenciju koja će od osiguranja naplatiti sumu i za to uzimaju procenat. Ako ideš direktno, moraćeš malo da se natežeš. Osiguranje će pokušati da uplati neku manju cifru, itd. Sa tim parama sam popravljaš.

Trebao si da zoveš policiju i da uz naplatu štete imaš i policijski zapisnik. To je osnova. Može i bez njega ali... Treba da se ima.

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 5 postova

Znam, hvala ti. Lik bi BAS najebao da sam zvao policiju na uvidjaj. Niko, nikad, sa mnom nije bio fer... rek'o ajde nije me ubio, pa bice ok. Nisam znao da su stoka u osiguranju.

• nekrunisani kralj moto cigana, 3329 postova
  • Motocikl: 4x4

Meni je ovaj radio procenu. Prvo su mi dali ponudu 300.000, posle je on izvukao 530.000

Screenshot_2026-04-08-11-28-15-19_8ceee6849b8c4820d6837a47f7055a8f.jpg

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 322 postova
  • Motocikl: CBR 1100XX

Ima vise tih agencija, meni su izvukli dosta vise love od osiguranja nego sto mi je trebalo da popravim motor, a naplatili 12% proviziju. Doneo sam i zapisnik od lekara i tu su mi na povrede izvukli oko 130k dinara (otok na potkolenici + ogrebotine). 

Ali ja sam odmah zvao muriju da naprave zapisnik. Ovamo meni prete sa 30k i 3 meseca zabrane kad dam malo gasa gde nema ukljucenja i nigde nikog, a za to oduzimanje prednosti koje je najopasniji moguci prekrsaj ljudi nista ne placaju, nek plate barem kad naprave sranje. 

• -, 1916 postova
  • Motocikl: /
50 minutes ago, CORLIJA said:

Lik bi BAS najebao da sam zvao policiju na uvidjaj

A tebe bilo zao?

Nemoj se ljutis, al ispao si budala...

Zovi onog sto ti Mrle poslao, povecace ti iznos sigurno.

Ako kontaktiras neku vecu agenciju koja se bavi time racunaj da oni rade kao na traci i ne grabe bas toliko da naplate sto veci iznos.

Advokat koji je u tome ili neka mala agencija ti je bolji izbor

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja