Predator016 1457 Napisano April 1 Drug član, 866 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Aparat kupljen pre par meseci od kolege sa foruma, služio me, i služi fenomenalno, ali bi menjao za nešto malo drugačije. Mažen, pažen, redovno servisiran, radi ko singerica. Potpuno ispravan, ne curi, ne lupa, sve na svom mestu. Pravi sve vrste kafe, ima kapućino glavu, vuče mleko direktno iz tetrapaka, što je po meni, najbolja opcija. Da ne detaljišem previše, onaj ko kupuje, verovatno već zna sve o aparatu, a za sva pitanja i informacije, javljajte se. Ovo mu dođe kao Mercedes 123 u svetu kafe aparata. Cena nek bude nabavna, minus amortizacija za ovih nekoliko meseci , znači nekih 140e. Sasa, Leskovac, 064/8656988 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1457 Napisano April 1 Drug član, 866 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisan za kolegu. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1457 Napisano April 1 Drug član, 866 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Prodat kolegi, da ga uzdravlju služi, kao što je i mene. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 138 Napisano April 1 Zainteresovan, 212 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sledece? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1457 Napisano April 1 Drug član, 866 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Po preporuci kolege lenčuge - Jura E8. Ne menjam marku. Jura je Jura. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6367 Napisano April 1 Drug član, 783 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se samo da zapljunem Juru, ako kolega promeni odluku. Šifra : Treća sreća ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2961 Napisano April 1 Drug član, 1314 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda Hornet 600, Honda NC 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kolega se javlja. Odavno imam zelju za espreso aparatom i mislim da je ovo prilika i bolja opcija od nekih novih tipa 25000 din, sa lepsom polovinom popijemo kafu-dve dnevno i to je to. Idem na probu i blize instrukcije jer smo blizu. Za kafić nemam puno vremena iskren da budem nisam ni ljubitelj. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 138 Napisano April 1 Zainteresovan, 212 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Nemas greske sa Jurom a ni sa kolegom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1457 Napisano April 1 Drug član, 866 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je super aparatić, služio kolegu bokama, mene, a sad će i Zlatka i drago mi je da ostaje na forumu. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15899 Napisano April 2 Cool tip, 3244 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao f 70 i stvarno je bila odlična kafa. Odustao sam od njega jer se dosta kvari, a troškovi održavanja su veliki. Zadnji servis mi je bio 18000rsd, i čeka se po mesec dana. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2961 Napisano April 2 Drug član, 1314 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda Hornet 600, Honda NC 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam razumeo F50 je dosta jednostavniji, nikad do sad nista pogledao nisam sve do sinoc. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1457 Napisano April 2 Drug član, 866 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za F70, nemam iskustva, ali F50 stvarno dođe kao mercedes 123, pali, radi, ide...uz minimalno održavanje i nula kvarova. Servis je 3000 dinara, uz zamenu svih gumica, ventila, podmazivanje, čišćenje, štelovanje.... a radi se jednom u godinu-dve.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16515 Napisano April 2 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 970 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, sashac said: Ja sam imao f 70 i stvarno je bila odlična kafa. Odustao sam od njega jer se dosta kvari, a troškovi održavanja su veliki. Zadnji servis mi je bio 18000rsd, i čeka se po mesec dana. Pa pitaj gde da nosis aparat na servis a ne da te deru tako 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 1071 Napisano April 2 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, sashac said: Ja sam imao f 70 i stvarno je bila odlična kafa. Odustao sam od njega jer se dosta kvari, a troškovi održavanja su veliki. Zadnji servis mi je bio 18000rsd, i čeka se po mesec dana. Šta su radili na kafematu a da košta 18000 dinara??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 138 Napisano April 2 Zainteresovan, 212 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na prvoj F50 sto je kod Zem Zem imao problem 0 usla u fazu u celoj kuci pa sprzila plocu i transformator. To zadovoljstvo plus servis sam ukupno platio 6000 din pre 5 godina, tako da stvarno neznam sta su mogli raditi za 18000 din.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2504 Napisano April 2 Drug član, 1064 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda usla trofazna? 3 faze po 6 soma, racunica se uklapa? 1 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2961 Napisano April 2 (promenjeno) Drug član, 1314 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda Hornet 600, Honda NC 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016 Sale druže veliko hvala na izdvojenom vremenu i bližim instrukcijama, totalno sam neplanirano kupio odličan aparat za kafu. @Bokam sad mu mećem turbinu koju sam od tebe uzeo, tvoj aparat, tvoja turbina. Turbo espreso. Promenio April 2 član Zlatko LA 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2961 Napisano April 2 Drug član, 1314 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda Hornet 600, Honda NC 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Zlatko LA je napisao: @Predator016Sale druže veliko hvala na izdvojenom vremenu i bližim instrukcijama, totalno sam neplanirano kupio odličan aparat za kafu. @Bokam sad mu mećem turbinu koju sam od tebe uzeo, tvoj aparat, tvoja turbina. Turbo espreso. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1457 Napisano April 2 Drug član, 866 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si zadovoljan. Samo cepaj, i pazi na srčku…Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15899 Napisano April 3 Cool tip, 3244 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Bokam je napisao: Ja sam na prvoj F50 sto je kod Zem Zem imao problem 0 usla u fazu u celoj kuci pa sprzila plocu i transformator. To zadovoljstvo plus servis sam ukupno platio 6000 din pre 5 godina, tako da stvarno neznam sta su mogli raditi za 18000 din.. Zamena mlina. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...