dule0911 923 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ima li koga iz hladnih krajeva sa iskustvima?Volim da vozim i po hladnijem vremenu, ne volim sve te slojeve. Imam Acerbis komplet koji u principu radi posao iznad 5C, ne bude mi hladno ni ispod toga ako dodam jos neki sloj za vetar i vozim do 100kmh, al kad obucem sve redom, pokretljivost bude ogranicena. Posto nemam bas tople rukavice i smrzoh prste vec nekoliko puta ove sezone i pored grejaca rucki i stitnika, kupih Keis G601 rukavice, grejane na 12V, vezuju se direkt na motor, opciono postoje i baterije. Nadam se da ce biti prilike narednih dana da ih testiram, ako ulice budu suve i ne bude mnogo snega. Znam da dobri tj visoki stitnici resavaju problem toplote i bez grejanih rucki, al imam u planu u neko dogledno vreme jedan naked da uzmem, pa sam svakako hteo bolje rukavice... Osecaj ovako van motora mi je ok, slicno npr kao sa Held Air n Dry, znaci nije kao letnja rukavica, al svakako bolje nego npr. duple rukavice. Razmisljao sam se da kupim drugi, namensko zimski komplet odece. Medjutim videh da Keis u ponudi ima i gornje/donje delove, recimo podjakna i pantalone, grejane na istom principu, pa mozda to ne bi bila losa ideja? Nisam nalazio na mnogo negativna iskustva (pretezno od britanaca jer je njihov brend), sem kad ljudi preteruju sa temperaturom pa spale sebi kozu na prstima ruke npr. Vise me zanima da li je udobno za celodnevne voznje po hladnom, ili se ipak i tu oseca debljina. Imaju vise debljina/nivoa toplote u vidu modela jakni, mozda onda izbegavati deblje. Nosi se direktno na bazni sloj, normalna jakna kao spoljni sloj. Iskustva dobrodosla, ako ih imate, za duzu voznju po hladnom vremenu. Nije bas jeftina investicija, zato me zanima. Rukavice su isto bile skupe al reko ajd da probam, u poredjenju sa drugim zimskim rukavicama i nisu bile mnogo skuplje, a jeftinije od izvikanih brendova koji nude samo napajanje na baterije gde je vec posle 2h kraj grejanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...