Jump to content

Moto Zajednica

Renault Modus 1.2 75ks 2006.

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 4523 postova
  • Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT

Kum prodaje Modusa, nije idealan spolja, ali može na put oko sveta. :)
Auto je od 2021. do 2023. bio moj, ja sam ga kupio od prvog vlasnika sa 220kkm.

Apsolutno svi detalji su u oglasu napisani, pa da ih ne prepisujem.

Ima skoro 290.000 km, nadamo se da je prava km :lol: 

Renault Modus

Cena za forum je 1500€

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Modus opet aktuelan, “kupac” je bio vrlo neozbiljan, pa je u međuvremenu autu istekla registracija..pa tako kad se sve složi kako ne treba.

Registrovan je do Juna 2027.

Cena za forum je 1400€

Modus

Auto nije nov nov nov, star je 20g, sa tragovima korišćenja, nije ulickan jer estetika nije bila primarna, mehanički je kako treba.

Ko traži u savršenom stanju - ima na PA primeraka, ali su i skuplji od 1000€ pa na gore.

Kod mene je bio 2g, kod kuma 3g.
Uloženo je više od cene za koju se sad prodaje dok je bio kod mene, kum je nastavio da održava kod istog majstora.

• Podržavam 1

• Drug član, 537 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Kaži kumu da se strpi, za 1300e nema ni dobar Punto.

Izvini na pametovanju, reagujem jer mi je krivo da obezvredite automobil.

Promenio član Luka9905

Kupio je drugi, ovaj mu bzvz stoji ispred kuće.

Sada vozika oba da ne propada od stajanja bzvz.

Nerealno je što nije otišao još a najjeftiniji je na oglasima ubedljivo.

Još je više neverovatno što je čak i neko sa foruma očekivao nov auto star 20g za tada 1400€, al šta je tu je. :)

• Integrisan, 8652 postova
  • Motocikl: TDM 900

Ceo motor za njega je 300 evra u Šabac a ti motori mogu da izguraju mnogo. Za 300 evra ne može ni servis da se uradi na većina kola.

• Podržavam 1

• Drug član, 1511 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri

Pa jeste, kupis 300 evra za motor, a to je samo blok bez glave motora i ostale pratecih komponenti. Pa ako ne znas sam da uradis , majstor ti uzme min 500 evra za ruke. Pa plus delovi koji treba da se zamene... Ode tih tvojih 300 na 1000 + evra. 

Promenio član Zarkela
  • Podržavam 1

Samo što je njegov motor dobar i dalje, pali kao mina i leti i zimi, radi mirno, tiho.. 

• Drug član, 694 postova
  • Motocikl: Honda VFR800 FI

Ja zvao, planirao da odem, nego ne mogu zbog bebe nikako da se organizujem.
Inace realno super povoljno.
Objasnjava meni covek, za estetiku, i kao, pa znas, to je auto star 20 godina.
Pa i ja htedoh to da ti kazem, cudnije bi mi bilo da nije izgreban negde.

• Drug član, 1581 postova
  • Motocikl: Nemaaa
3 hours ago, Alexa90 said:

Kupio je drugi, ovaj mu bzvz stoji ispred kuće.

Sada vozika oba da ne propada od stajanja bzvz.

Nerealno je što nije otišao još a najjeftiniji je na oglasima ubedljivo.

Još je više neverovatno što je čak i neko sa foruma očekivao nov auto star 20g za tada 1400€, al šta je tu je. :)

Ako si na mene mislio, daj da ja prozborim koju :D mozda i bude nekome od pomoci

Ja sam ovaj auto pogledao za moju majku, i nazalost, estetski je u veoma losem stanju. Zakacen je na svakom delu karoserije, jedna vrata menjana i ne zatvaraju se dobro. Lak izbledeo svuda. Plastike/blatobrani oko tockova nisu utegnute, sve landara. To je i bio razlog sto nisam kupio, mrzelo me da se bakcem sa tim, to sam i rekao tvom kumu. On je dao odlicnu cenu, gde neko moze da ulozi u estetiku i da opet auto bude lep, a da ga manje kosta nego ovi nalickani sa oglasa :)

E sad, velika mana tvog kuma kao prodavca je sto se on apsolutno ne razume ni u sta oko tog auta. Nije znao nista oko servisnih radnji da mi kaze, niti kako trosi, niti koje su godiste gume hahaha

Ja sam sutradan kupio za majku neku Merivu, za 2000e, benzinac, u zavidnom estetskom stanju.

Za ove pare za koje on prodaje ovaj auto, ovo je poklon cena, za nekoga kome ce ovo biti radni auto :)

Srecna prodaja

Mare ti i ja kao da se ne poznajemo.

Kako te nije sramota, ili bar da ti je glupo da ovako popljuješ i auto i mene indirektno?

Po tvojim rečima auto se raspada ceo, što nije tačno. Jeste iščukan sitno na nekoliko mesta, druže auto se vozi po Beogradu od 2008. godine, ne stoji u garaži.

Ali SVE se vidi na slikama, nema potrebe da pljuješ po autu kao da je najgora kanta.

Sve je transparentno, kako je tako je.. kum se ne razume u kola, vozi ko baba tako da retko kome znači njegova potrošnja.

Meni je trošio 7.5-9l, njemu u Surčinu može da troši samo manje jer se retko zavlači u grad.

Osvrt na gume koje ti toliko bodu oči, zar nisi čitao oglas na PA gde je uredno napisan DOT i za letnje i za zimske?

Jedna vrata jesu menjana jer se više to isplatilo nego limar, al nešto nisam primetio da se loše zatvaraju, osim ako si navikao na Majbah. :)

Nas dvojica smo se slatko navozali sa tim RADNIM autom.

Zamisli @Markone88 da si kupio auto preko foruma koji estetski izgleda TOP što je tebi jelte

najvažnije, a onda ustanoviš da je vraćena kilometraža na pola od stvarne?

Bivšeg vlasnika ne zanima da uzme auto nazad..

Kako li bi tek njega napljuvao, pritom si mu i pare dao i to dosta više nego što je cena na ovom oglasu.

Nisam pristrasan, ja nikakve koristi nemam od ovog oglasa, ali ne mogu da svarim lupetanja ljudi o kojima sam ipak imao bolje mišljenje.

• Drug član, 1581 postova
  • Motocikl: Nemaaa

Zasto bi me bilo sramota? Nista slagao nisam.

Pogledaj opet moj post, sve ce ti biti jasno. Sumirano sam rekao: "Auto je estetski spolja zapušten, ali ga kum tvoj daje po takvoj ceni da i kada se ulozi u sredjivanje svega toga, opet se uzme jeftinije nego nalickani automobili iz oglasa. ALI JA NE ŽELIM DA SE TIME BAKĆEM". I da, rekoh da je za te pare poklon cena.

Ne znam što si me bocnuo prvi, pa kad elokventno razložim svoje vidjenje, koje tebi ne odgovara, ljutis se.

P.S. ja sam Renault Scenik u slicnom stanju prodao za 450e, ovde na forumu. Renault Laguna 2 u slicnom stanju prodao za 800e isto na forumu. I neku Alfu sam bio dao za 350e, ne secam se jel bilo na forumu.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

Ti si elokventno uvredio, to je sve što se tiče tvog komentara.

Kum nažalost nema dovoljno postova da piše ovde u temi, što mi je jako žao.

Ti si mogao i da pokloniš kola, a kad pogledaš Moduse na PA.. zar nije već dovoljno niska cena? Ili da okačimo 500€ za retrovizor pa da te zovemo da dođeš da kažeš da je malo?

Auto te ne zanima, lepo zaobiđeš oglas i ne iznosiš ništa jer tvoj doživljaj tog auta nije baš realan.

Ja se ne ljutim komentaru, ljutim se cinizmu i ponižavanju, to ne tolerišem nikom.

PS bocnuo si se sam, ja te nigde nisam prozvao, nisi ti jedini sa foruma koji se javio, ali si svakako najmaliciozniji.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja