Petartdm 185 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Sedi vec godinama ...Moto-detail magnetna dupla tank torba . Koriscena je samo donja torba . Ova gornja moze kao ranac a moze i kao repna torba. Svi rajfeslusi su ispravni kao i plasticna zastita od kise . Da ne bi sedela u prasini mozda nekom i koristi . Cena 3500 din 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 654 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Može meni drug. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 185 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Moze . 060 0757555 posalji mi adresu ...ili pozovi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 100 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 185 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije jer si je ti rezervisao a onda se ne javljas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 100 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja rezervisao, Goran je, sad videh oglas pa pitam, ako nije uzeo bih ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 100 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Tako da ako neće kolega @goran1982, javi da šaljem podatke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 185 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Izvini nisam ni procitao ko je ....misleci da je on .. On se od juce ne javlja sto nije u redu ,tako da ako hoces zovi ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 185 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Prodato ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...