Kule 0 Napisano Mart 18 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dobro veče dvoumim se izmedju ova dva motora koji da uzmem oba mi se mnogo svidjaju a ne mogu da se odlučim Ja sam visok oko 196 i sad me muci koji bi mi bolje stajao a osim tpga muči me koji je bolji kvalitetniji jeftinini za odrzavanje i sve to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16785 Napisano Mart 18 Integrisan, 8499 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sa tom visinom i verovatno kilažom biće ti patnja voziti. Bar sada imaš gomilu motora da biraš pa nemoj da se grbiš ako ne moraš. Te cvaje, posle toliko godina, pitanje je u kakvom su stanju. Kako zbog vremena, tako i zbog prelaska iz ruke u ruku. Koji je bolji posle 30 godina... Pa onaj koji je imao bolje vlasnike. Odnosno koji je održavan. Inače, da znaš da one nisu jeftine i jednostavne za popravku. Moj ti je savet da gledaš nešto mlađe sa 4T. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...