acim 766 Napisano Februar 18, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Veličina XS, kupljena prošle godine u Louisu, kao nova, ženi se ne slaže uz jaknu ;D U Louisu su nove od 100-130 evra slične, ja tražim za ovu 80€. Ima pinlock. http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=203935 http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=203863 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Zemljace, a sto je zenska, zbog velicine? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 18, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Zato što je nosila moja žena ;D Šalim se, šta znam, zbog veličine i crvenih detalja, ali može i muško da je nosi, naravno. Dobra stvar je da ima pinlock vizir, pa može da se kupi Nolanov antifog i onda može da je nosi i vozač. Mislim uveče i po kiši zbog magljenja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Februar 18, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi pomoglo da napišeš veličinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi pomoglo da napišeš veličinu? Da, sto bi rekli za koji obim glave bi odgovarala? Drugo, nemam iskustva, nosim naocare sa dioptrijom, da li mogu da se ubace unutra, ili da jurim flip-ap kacigu? Pojasni mi sta ti je pinlock vizir? Ne baratam terminologijom. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 18, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Veličina je napisana u naslovu, dakle XS. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi pomoglo da napišeš veličinu? Da, sto bi rekli za koji obim glave bi odgovarala? Drugo, nemam iskustva, nosim naocare sa dioptrijom, da li mogu da se ubace unutra, ili da jurim flip-ap kacigu? Pojasni mi sta ti je pinlock vizir? Ne baratam terminologijom. Pozdrav. Ja nosim naocare sa dioptrijom u integralnoj (klasicnoj) kacigi i nemam nikakvih problema.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 19, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim naočare za sunce unutar integralne kacige i nema nikakvih problema. Ono, dobro bi bilo da su savitljive. Nedavno sam kupio u 3-T Racingu iz Balosave naočare za 20-tak evrića (www.bikereyes.us) i odlične su, ultra savitljive. Pinlock je sasvim jednostavna stvar, zakačkica na viziru na koju može da se nakači dodatni, mali vizir (antifog, zatamnjeni i slično). Pinlock imaju samo skuplji modeli kaciga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 17, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 11, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Cena 75€ Pošto sam dobio pitanje na PP za koji obim glave je, hajde i ovde da napišem, znači 53-54 cm. http://www.louis.de/shop/groessen.php?GTYP=1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 14, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 70€. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi je probao dali moze? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 16, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je kaciga za glavu normalne veličine, nije XXXL ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bio na dijeti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 13, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 14, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan 60€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 6, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Prodata za 50€. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...