Саша 552 Napisano juče u 09:17 (promenjeno) Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Za ljubitelje renomiranih brendova u ponudi imama vrhunsko odelo, za sve prilike. Ja ga uzeh pre jedne godine nepotrebno i konačno shvatio da će mi uglavnom stajati u ormanu, pa bolje da ga neko nosi kome je potrebno. Mene je koštalo 300 evropskih pa neka i nekog drugog usreći za te pare. moto oprema - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM BMW Ralley 2 Pro odelo odlicno ocuvano, bez oštecenja. Meni je visak... Promenio juče u 13:50 član Саша Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 511 Napisano juče u 11:43 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan koja je velicina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8935 Napisano juče u 12:17 Ne silazi, 3641 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam samo pantalone.. Najbolji komad moto opreme koji sam ikada imao. Boja svetla, ne prži sunce a na njima sam shvatio da je MATERIJAL najbitniji deo moto opreme, ne uparava. Kupi jednom, kupi skupo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 552 Napisano juče u 12:50 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima u oglasu veličina, a evo još jednom, uglavnom za osobu od 185-190 cm i od 95-105 kg mislim da će biti ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...