Vitez Koja 292 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ulazi u svet motora pa planira neki motor. Naked ga zanima, bilo bi odlicno da ima ABS. Cenovni rang mu je do 4-5000€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1345 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se Nakeda tice moj favorit je Mt 07. To mi je masina nevidjena. A dobar je za pocetnika koji ima ukrojenu glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6799 Napisano pre 8 sati Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sta god od Japanaca do 500-600cm, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3499 Napisano pre 8 sati BJB Maxi Scooter Club, 1150 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan MT07 za početnika.. Honda CB500F, Kawasaki Z400, CF NK450. Ja bih najpre Hondu, taj agregat suludo dobar, lep za voznju, dobro drze cenu.. ima par komada na KP koji se uklapaju u budžet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4873 Napisano pre 7 sati Drug član, 2982 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Pedja Ča je napisao: Sto se Nakeda tice moj favorit je Mt 07. To mi je masina nevidjena. A dobar je za pocetnika koji ima ukrojenu glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...