Robi 1035 Napisano Subota u 20:08 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj dron, potpuno ispravan. Davno sam kupio drugi, ovaj nikako da oglasim. Sve sa prve slike ide uz njega, plus jedna 64GB kartica i držač za veći telefon. (3 baterije sa pametnim punjačem, rezervne elise, punjač, neotpakovana zaštita za propelere..) Cena fiksna - 160e ili 19k dinara, šta god vam bolje zvučalo Pišite/pitajte ovde ili u PP. Ako će nekom pomoći da se odluči jer nije još imao dron, da li će znati/moći, ispod slika postaviću video koji sam snimio nedelju dana nakon kupovine (prvi letovi). Ima više scena sa dronom "umiksanih" sa vožnjom, pa ću staviti ceo video. I još jedan, sastavljen od raznih mojih videa, snimanih u naredna 3-4 meseca od kupovine (kvalitet je umanjen jer su isečeni već obrađeni snimci za youtube) čisto radi prikaza šta može Mini. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1424 Napisano Subota u 22:28 Drug član, 861 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam, reci mi samo koliko je star dron i da li je skroz ok? Koliko je korišćen?Pretpostavljam da bi slao kurirskom službom?Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1035 Napisano Subota u 22:48 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan 2020. skroz ok. Stavio sam sliku od danas koliko su puta bile punjene baterije (prosek 28 puta), pa sad.. Od 2023. koristim Mini 3, ovaj samo dopunjavam. U aplikaciji mi je sve zajedno.. Šaljem ako smo daleko 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1035 Napisano Nedelja u 13:11 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...